Ucuz Web Sitesi Nedir?

Ucuz Web Sitesi Nedir?
27 Mayıs 2023 16:43

Günümüzde bir işletmenin büyüklüğü ne olursa olsun web sitesi sahibi olması bir seçenek değil, zorunluluktur. Özellikle küçük işletmeler için web sitesi fiyatları kafa karıştırıcı olabiliyor.

TanıtımX Dijital olarak tüm işletmelere uygun, hizmetlerini ve kendilerini yeni potansiyel müşterilere ulaştıracak ucuz web sitesi hizmeti sunuyoruz.

 

Ucuz Web Sitesi Nedir ?

Aslında ucuz web tasarım denmesinin tek sebebi fiyatının daha makul olmasıdır. Yoksa ne eski görünmesi ne de kalitesiz olduğunu ifade eder.

Web sitesi fiyatlarını etkileyen birçok faktör vardır. Siteye eklenecek modüller, tasarım ve kurgulanacak olan yapının ne kadar spesifik olduğu web sitesi fiyatlarını doğrudan etkiler.

İşletmenin kendi hizmetlerini tanıtacağı, içerisinde çok fazla ek özellik olmayacak bir web sitesine oldukça makul ücretlerle, kolayca sahip olabilirsiniz.

 

Ucuz Web Sitesi Kimler İçin İdealdir

Web sitesi fiyatlarını etkileyen en önemli unsurun eklenecek özellikler olduğunu belirtmiştik. Detaylıca açıklamak gerekirse;

  • Online ödeme almayan,
  • Hizmetlerini internette yeni potansiyel müşterilerine sunmak isteyen,
  • Modern ve herkes tarafından 24 saat dikkat çekmek isteyen,
  • Web sitesi sayesinde kurumsal imajını artırmak isteyen,
  • İnternet aracılığıyla işini büyütmek isteyen,

Tüm işletmeler ve işletme sahiplerine uygundur.

 

Ucuz Web Sitesi Fiyatları Ne Kadar ?

Anahtar teslim olarak adlandırabileceğimiz bir web sitesinin fiyatının ortalama olarak 2500 Türk Lirası ile 4000 Türk Lirası arasında eklenecek sayfa sayısına bağlı olarak değişiklik göstermektedir.

 

TanıtımX Dijitalin Ayrıcalıklı Hizmetlerinden Yararlanın!

TanıtımX Dijital olarak özellikle küçük ölçekli işletmeler ile çalıştığımız için ne beklediğinizi ve ne yapmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz. Bunun yanı sıra dilediğiniz zaman irtibata geçebilecek olmanız, merak ettiğiniz bir soru olduğunda bir telefon uzağınızda olmamız sayesinde kolay ve hızlıca web sitesi sahibi olabilir, modern pazarlama imkanlarından yararlanarak düşük bütçelerle dahi işletmenizi büyütmeye hemen başlayabilirsiniz.

 

Detaylı Bilgi Almak İçin: https://www.tanitimx.com/ucuz-web-tasarim/