Denizli’nin CHP’li yeni Başkanı Çavuşoğlu: Belediyenin evrakları dışarı çıkarılıyor

Denizli’nin CHP’li yeni Başkanı Çavuşoğlu: Belediyenin evrakları dışarı çıkarılıyor
2 Nisan 2024 08:21

Denizli’de yüzde 48 oy alarak seçimi önde tamamlayan CHP’li Bülent Nuri Çavuşoğlu, belediye çalışanlarına seslendi. Belediyenin bazı evraklarının dışarı çıkarıldığını ifade eden Çavuşoğlu “Herkes ayağını denk alsın” dedi.

 

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin yeni başkanı CHP’li Bülent Nuri Çavuşoğlu, hizmet binası önünde belediye çalışanlarına çağrıda bulundu. Aldıkları duyumlara göre belediyeden belgelerin dışarıya çıkarıldığını ve sürecin takipçisi olacaklarını belirten Çavuşoğlu, “Bugünden itibaren yapacağınız her türlü ödeme, atacağınız her türlü imzanın sorumluluğu size aittir. Herkes ayağını denk alsın” dedi.

 

 

“Geçmişle ilgili hesaplar konusunda da gereğini yapacağız” diyen Çavuşoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

 

 

“Bugünden sonra alacaklı olanlara da sesleniyorum. Kimin alacağı varsa, artık Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı olarak bizi bekleyecek. Bugünden sonra gerekli gereksiz yapılacak her türlü harcamanın hesabını, altına imza atanlar verecektir. Bunun da bilinmesini istiyorum. Bizim aldığımız duyumlara göre ve belediyenin içerisinden bize ulaşan bilgilere göre; belediyenin evraklarının dışarı çıkarıldığı öğrendik. Bununla ilgili kamera kayıtlarımız devam etmektedir. Bunun da takipçisi olacağız. ”