İleti Yönetim Sistemi (İYS) Neden Önemlidir?

İleti Yönetim Sistemi (İYS) Neden Önemlidir?
2 Nisan 2024 17:32

Önemine değinmeden önce ileti yönetim sistemi hakkında bilgi almak faydalı olacaktır. İleti yönetim sistemi, isminde de belirtildiği üzere, iletişim süreçlerinin yönetilmesini sağlayan bir uygulamalar bütünüdür. İletişim sürecinin kapsamını geniş yelpazede düşünebilirsiniz.  iYS 24 bu geniş kapsama yönelik en iyi faaliyetler sunan firmalar arasında yer almaktadır.

Çalışanların İletişimi Açısından İYS

 

Bir iş yerinde çalışanlar arasındaki iletişim süreçlerini İYS ile yönetebilirsiniz. Bir yazılım sistemini kurumsal alana özel düşünürseniz, iletişimi sekteye uğratabilecek sorunlardan arınmış olursunuz. Çalışanlar gereksiz mesajlar üzerinde zaman kaybetmedikleri için daha verimli şekilde işe odaklanacaktır.

Müşterilere Doğru Mesaj Açısından İYS

 

İleti yönetim sisteminde bir firmanın müşterilerle iletişimi en önemli süreçlerden biridir. Mesajları kontrol edemediğinizde, müşterilerle aranızdaki kurumsal bağ sekteye uğrayabilir. İYS ile mesaj yönetimini maksimum düzeyde yaparak, gelecek vaat eden bağlantılar oluşturabilirsiniz. Basit yazılım detayları sayesinde müşteri iletişim kontrolünü dilediğiniz şekilde yapabilirsiniz.

İletilerin Arşivlenmesi Bakımından İYS

 

Kurumsal firmalarda elektronik iletileri arşivlemek ve bunu sorunsuz şekilde gerçekleştirmek için İYS kullanımı önemlidir. İleti arşivine özel yazılım sayesinde onaylanan ve onaylanmayan mesajlar doğru biçimde şekillendirilmiş olacaktır. Gereksiz mesajları ayıklayarak sınıflandıran yazılım, gelecekteki firma verilerini doğru şekilde yönlendirmiş olur.

Veri Tabanı Kaydı Bakımından İYS

 

Kurumsal alanda veri tabanı kaydı iys onay sisteminin önemli bir parçasıdır. İdeal veri tabanı kaydında tüm sınıflandırmalar ilgi düzeyi ve kategori bakımından ele alınacaktır. Güncellemeleri daha sağlıklı yapmanızı sağlayan İYS ile verilerdeki beklenmeyen sorunları yok etmiş olursunuz. Kayıt altına alınan verileri, sağlıklı muhafaza edecek bir sistem, özel olarak size göre şekillenecektir.

Denetçilerle Uygunluk Belirleme

 

İYS önemi denetçilerle uygunluk belirleme süreciyle detaylı şekilde anlaşılabilir. Denetçiler, mesajların uygunluk yönünü kontrol ederek firma değerini artırmış olacaktır. Kurumsallığa destek sunan denetleme sürecinde İYS sistemi kısa süre artısı verir.

Ticari Gönderi Artısı Nedir?

 

İstenmeyen mesajları engelleme haricinde, İYS ile başka kurumsal yerlere ileti gönderimi yapabilirsiniz. Mail, telefona SMS ve direkt arama şeklinde görüşme süreçlerini İYS ile yönetmek çok kolaydır.

Elektronik iletilerde sınırlı aktarım bakımından avantaj elde edersiniz. Maksimum elektronik ileti miktarını İYS 24 başvurunuzla öğrenebilirsiniz. Mesaj sınırlamaları, kurumsal kimliğe iletişim yönünden katkı sağlayacaktır.

Sesli İçerikte Kurumsal Tanıtım Olanağı

 

İYS 24 başvurunuzla beraber sesli içerik bakımından kurumsallık kazanabilirsiniz. İletilerinizde kurumsal bilgilerinizin olması sayesinde tanıtım yapmış olursunuz. Burada da görüldüğü üzere sesli tanıtım ve İYS arasında bağlantı bulunmaktadır. Bütünleşik bir tanıtım yaparken iletişimi kullanabilir, akılda kalıcılığı artırabilirsiniz.

Sadık Müşteriler Açısından İYS

 

İYS ile iletişim konusunda müşterileri daha fazla memnun edebilirsiniz. Sadık müşteriler için doğru bir iletişim kurmanızın getirilerini kısa vadede yaşayabilirsiniz. Kesintisiz hizmet verirken, anlayışlı bir iletim prosedürünü de benimsemiş olursunuz. İYS 24 yazlım sistemlerini kullanırken devamlılıkla alakalı güvenilir zeminden ilerlediğinizi bilirsiniz.

İleti yönetim sistemini kullanarak en önemli ihtiyaçlarınızdan iletişimi daha pürüzsüz hale getirmiş olursunuz. Yeni bir müşteri portföyü hazırladığınızda da İYS sistemi aynı şekilde devam edecektir. Hangi müşterinin ne gibi ileti hassasiyetleri olduğunu yazılım alt yapısıyla desteklemek de mümkün olacaktır. Konuyla alakalı daha fazla detay için İYS 24 ile görüşme yapabilirsiniz.

İYS Proje Fiyatları 2024

 

İYS projeleri için belirli fiyatlandırma prosedürü üzerinden işlemler sağlanmaktadır. Kuruma özel bir değerlendirme olacağı için tüm taleplerinizi ele alarak fiyat sunuyoruz. Genel işlemlere göre ortalama fiyatlara ek olarak, özel çalışmalar da ilave edebilirsiniz.

Tek Noktadan İYS Yönetimi

 

İYS yönetiminde en önemli artılardan biri tek noktadan yönetim olanağıdır. İleti deneyimlerini bir yazılım alt yapısı üzerinden güvenle takip edebilirsiniz. Kurumsal mail adresinize özel olarak tasarlanacak İYS ile giriş yapmanız ve panelleri kullanmanız yeterli olacaktır.

Ticari iletilerdeki fark yaratan mesaj süreçlerinde her zaman yanınızdayız. Daha iyiye ulaşmanız adına her konuda İYS 24 ekibimize başvurabilirsiniz. Önce sitemizde genel hizmetleri inceleyerek daha fazla detay görebilirsiniz. Taslak ve talepler konusunda özel istekleriniz varsa, bunu da iletebilir, farkınızı kısa sürede ortaya koyabilirsiniz.

İYS kullanımı, ticari bilgisayarlarda oldukça pratik olacaktır. Nasıl bir kurulum ve uygulama olacağını kısa süre içinde ekibimizden öğrenebilirsiniz. Direkt iys başvuru  öncesinde iletişim kanallarımızı kullanmayı unutmamalısınız.