Popüler yabancı dizileri izleyin!

Popüler yabancı dizileri izleyin!
8 Eylül 2022 09:20

Wedding Agreement Dizi Dram ve Romantik Arasında Oluşuyor. Tari Ve Bian Bu iki Çift Evlilerdir Tari Ve Bian 1 Yıl Evli Kalmalarına Ragmen Aralarında Soguk Kış Günü Gibi Buzları Hiç Erimiyor. Bu Sebebten Dolayı Sözleşmeli Evlilik İmzasına Karar Verirler Tari Şartlarını Söyler Ve Bian Kabul Etmemekte Direnir. Tari Özgür Bir Hayat Eglence Yerleri Bol Erkek Arkadaş Araba İle Seyehat Paralı Bir Hayat İsterken Bian Eşi Bu Sözleşmeyi İmzalamamak ta Direnir. Ve Bian’ın Kafası Bir Anda Tık Eder Ve Tari’ye Oda İsteklerini Sunar.

 
Bian’ın Şartları Şudur. Gece İstedigi Saatte Eve Gelmek Ve İstedigi Saatte Evden Çıkmak, İstedigi Kadınla Birlikte Olmak, Yemek Ve Bulaşıga Yardım Etmemek ve Sürekli Evde Kalmaktır. Ve İkisi de Zorda Olsa Şartları Kabul Ederler Ve 1 Yıllık Evlilikleri Artık Sözleşmeli Evlilige Döner.

 
Bu Şartlar İkisi İçinde Zorda Olsa Artık BirBirlerine Alışmak Zorundalardır. Diziyi Sitemizde İzleyebilirsiniz.

 
Kore dizileri izlemek, Korece dil becerilerinizi geliştirmenin harika bir yoludur. Bunu altyazı ve İngilizce çevirilerle yapabilirsiniz. Altyazılar genellikle İngilizcedir, ancak İngilizce çeviriler mükemmel olmayabilir. Altyazılar, dizide söylenenleri nasıl okuyacağınızı ve anlayacağınızı öğrenmenize yardımcı olacaktır. İngilizce çeviriler, kelimeleri ve cümleleri nasıl doğru telaffuz edeceğinizi öğrenmenize yardımcı olacaktır.

 
Kore dizilerini ve yabancı dizi izlemek birçok insan için popüler bir eğlencedir. Yaşamları boyunca 10 ila 20’den fazla Kore dizisi izlemiş insanlar bulmak nadir değildir. İnsanların Kore dizilerini izlemesinin birçok nedeni var, ancak en yaygın nedenlerinden biri, izlemesi ve anlaması kolay olmasıdır.Koreli drama izleyicileri iki kategoriye ayrılabilir: diziyi beğendikleri için izleyenler ve Korece dil becerilerini geliştirmek istedikleri için izleyenler.

 
Kore dizilerini izleyin, dünyada popüler bir trend. Bu dramaların diğer ülkelerden nasıl farklı olduğunu görmek ilginç. Bu dramalar ayrıca Çin, Japonya ve Tayland gibi birçok ülkede çok popüler. Wedding Agreement izle veya bazen Wedding Agreement olarak da adlandırılan Wedding Agreement , evliliğin her iki tarafını da evlenmeden ve birlikte yaşamadan önce koruyan önemli bir belgedir. Anlaşma, boşanmaları veya bir eşin ölmesi durumunda evlilik sırasında ve sonrasında mal varlıklarına ne olacağını belirtir.

 
Bu Kore dizilerini izleyin ve Güney Kore’nin en iyi TV programlarının keyfini çıkarın.Kore dizileri, başka bir kültür hakkında bilgi edinmenin mükemmel bir yoludur. Ayrıca dil becerilerinizi geliştirmek için harika bir yoldur.2018 yılında KBS Network’te yayınlanan popüler bir Kore draması olan Wedding Agreement’ı izlemenizi tavsiye ederiz. Düğün Anlaşması popüler bir Kore dramasıdır. İlk kez 2018’de yayınlandı.

 
Mükemmel bir hayatı olan ancak ailesinin gelenekleri nedeniyle başka biriyle evlenmek zorunda kalan bir kadın hakkında. Bu drama, aileleri istediği için evlenmek zorunda kalan iki kişinin hikayesini anlatıyor. Aşık değiller ama sonunda birbirlerine aşık oluyorlar ve gerçekten evleniyorlar. Drama, bugün Kore’de hala yaygın olan sosyal baskı ve geleneksel değerler gibi temaları da araştırıyor. Bu, sizi aynı anda hem ağlatacak hem de güldürecek romantik bir drama. Bu gösteride Kore kültürünün yanı sıra gelenek ve modernite arasındaki çelişkileri öğreneceksiniz!