Whatsapp ve Telegram sms onay işlemleri

Whatsapp ve Telegram sms onay işlemleri
6 Nisan 2024 15:29

Sms onay deyince akla ilk gelen sitelerin başında aktifnumara.com internet adresi yer almaktadır. Hemen hemen tüm dünya üzerinde yer alan ülkelerden sanal numara imkanıyla sms onay imkanı sağlayan site tüm bu işlemleri güvenilir ve en uygun fiyatlarla gerçekleştirmektedir.

 

Peki mobil onay yani diğer bir adıyla sms onay işlemi hangi işlemleri için gerekli olmaktadır? Sms onay işlemi için gerekli olan sanal numaralar en çok sosyal medya hesaplarının açılması için kullanılmaktadır. Twitter, tiktok, facebook, instagram, whatsapp ve telegram gibi dünyanın en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarında gerçek kimliğinize ait bilgilerin hiçbirini paylaşmadan en güvenli şekilde tüm bu sosyal medya platformlarında yerinizi alabilirsiniz. İnternet üzerinde üye olduğumuz web sayfaları, alışveriş uygulamaları veya sosyal medya platformlarının bazılarının kişisel verilerimizi başka kurumlarla paylaştığı aşikâr bir gerçektir. Herhangi bir platforma üye olduğumuz da sürekli farklı platformlar üzerinden reklam mesajları gelerek canımızı sıkmaktadır ve bunu engellemenin kesin bir çözüm yolu da bulunmamaktadır. Sanal numara ile tüm internet platformlarına ve sosyal medya uygulamalarına gerçek telefon numaranızı vermeden üye olabilir ve spam mesajlara ve spam aramalara maruz kalma etkisinden de kurtulabilirsiniz.

 

Ayrıca işiniz için gerekli olan çoklu üyeliklerin açılmasında da sanal numara hizmetinden faydalanabilir ve işinizi kolaylıkla büyütmeniz mümkün olmaktadır. Örneğin telegram gruplarınız için telegram sms onay işlemlerini gerçekleştirebilir ve telegram gruplarınızı gerçek kişisel bilgilerinizi paylaşmadan hızlı ve güvenilir bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Aynı durum whatsapp sms onay işlemleri içinde söz konusudur. Whatsapp kanallarınızı ve whatsapp gruplarınızı da yine aynı şekilde gerçek numara ve kişisel bilgilerinizi paylaşmadan yönetmeniz mümkün. Tüm bu işlemleri güvenilir ve uygun fiyat avantajlarıyla gerçekleştirmek istiyorsanız aktifnumara.com web sayfası ile iletişime geçebilirsiniz.