İstanbul İçi Express Kurye Hizmeti

İstanbul İçi Express Kurye Hizmeti
9 Mayıs 2022 13:16

İstanbul içinde kurye hizmeti veriyoruz. İstanbul kurye hizmetimizden yararlanmak için tek yapmanız gereken bizi aramak. Telefon ile randevu oluşturulduktan sonra tüm işlem, ekiplerimiz tarafından gerçekleştiriliyor. Adresinize geliyoruz, paketinizi teslim alıyoruz, güvenle aracımıza yüklüyor ve ardından teslimatı gerçekleştiriyoruz. İstanbul içi Express kurye hizmetinden yararlanmak için yapılması gereken tek işlem telefon ile bize ulaşmak. Telefon yerine https://motokurye.com.tr/ adresinden de dijital kanallarımıza ulaşılması mümkün. İstanbul’da Express kurye hizmeti veren bir firma olarak VIP ve standart hizmetlerimiz bulunuyor.

 

Saatler İçerisinde Hızlı Kurye Teslimi

Hızlı kurye avantajı ile birkaç saat içerisinde adresinize teslimat işlemini tamamlıyoruz. Trafik probleminin sıkça yaşandığı İstanbul’da trafiğe ve yoğunluğa takılmadan, aralıksız hizmet veriyoruz. Kısa yolları kullanan ve güvenli yöntemleri tercih eden bir şirket olarak müşterilerimize her zaman en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz.

Kurye hizmetlerimizde sunulan çeşitlilikten yararlanmak için bizim ile iletişime geçebilirsiniz. Sizin belirlediğiniz saatte, belirlediğiniz adresten teslim aldığımız paketlerinizi motor kuryelerimiz ile taşıyoruz. Motorlu kuryelerimizin yetersiz kaldığı noktada ise özellikle büyük ölçekli paketleriniz için arabalı kurye hizmetimiz devreye gidiyor. Tüm sorunları çözerek paketlerinizi taşımaya özen gösteriyoruz. Sorun yaşamadan, en uygun yöntemler ile ve çözüm odaklı bir strateji ile hareket ediyoruz.

Yurt Dışına Güvenli ve Sorunsuz Teslimat Garantisi

Yurt dışına gönderilecek olan paketleriniz için uçaklar ile hizmet veriyoruz. Uçaklı hizmetimizden yararlanmak ve yurt dışı ya da yurt içine göndermek istediğiniz tüm paketleri Türk Hava Yolları güvencesi ile taşıyoruz. İstanbul içi işlemleriniz için motor ve araçlı kuryelerimiz ile hizmet verirken İstanbul dışı ihtiyaçlarınız için ise hava yollarını kullanıyoruz.

Avantajlı Moto Kurye Hizmeti

Motor kurye seçeneğimiz tüm paketlerimizde yer alan bir avantaj olarak karşınıza çıkıyor. İstanbul sınırları içerisinde aynı gün yapılan teslimatlar için hızlı kurye hizmetimiz bulunmaktadır. Motorlu kurye ile de aynı gün, güvenli ve daha hızlı hizmet vermekteyiz. Bize ulaşmak için e – posta adresimiz olan [email protected] ‘yi kullanabilir ya da 544 795 89 09 numaralı telefondan işlem yapabilirsiniz.