Endüstriyel Kapı

Endüstriyel Kapı
27 Nisan 2022 10:18

Endüstriyel kapı, seksiyonel kapı olarak da nitelendirilen ve garaj, depo, otopark alanları, sergi alanları, fuar alanları, konut, oto yıkama tesisleri, üretim depoları, atölyeler gibi alanlarda giriş ve çıkış denetimlerinin sağlanması için tercih edilen kapı türlerinden biridir. Endüstriyel kapılar çeşitli avantajlara sahip olup bu kapıların öncelikli kullanım amacı olarak giriş çıkış denetiminin sağlanması söylenebilir. Standart kapılardan farklı tasarıma sahip olan endüstriyel kapılar, standart kapılarla birlikte içe açılımın önüne de geçmektedir. İç mekanın kullanımını sınırlandıran bu sistemden farklı olarak endüstriyel kapılar kullanıcılar için daha avantajlı duruma sahiptir.

 

Mekanı daraltacak yapıya sahip olmayan endüstriyel kapılar yukarı doğru açılıp kapanması özelliğiyle ön plana çıktığı için mekanın tam performanslı şekilde kullanılmasını da sağlamaktadır. Isı ve ses yalıtımının da yüksek oranda sağlanmasında etkili olan endüstriyel kapılar için ekstra uygulama alanı gerekmemektedir. İçerideki ve dışarıdaki ses ve iklim düzenine karşı sağladığı izolasyon ile ön plana çıkan endüstriyel kapılar çeşitli olumsuz faktörleri de engellemektedir. Son derece estetik özelliğe de sahip olan endüstriyel kapı sistemleri sayesinde hem yüksek güvenlikli yapılar mümkün olacak hem de daha estetik ve güzel görünümlü kapılara sahip olunacaktır.

Endüstriyel Kapı Sistemleri

 

Endüstriyel kapı sistemleri yaylı sistemler ile desteklenen kapı türlerindendir. Otomatik ya da manuel olarak üretilen endüstriyel kapılar kullanım kolaylığı da sunmaktadır. Ergonomik üretimiyle kullanıcıları yormayacak şekilde tasarlanan endüstriyel kapılar çeşitli avantajları da yine kullanıcılar için sunmaktadır.

 

Genellikle kumandalı açma kapama sistemiyle çalışan endüstriyel kapı sistemleri kullanıcı talebine uygun olarak üretilmektedir. Teknolojinin gelişimine bağlı olarak seksiyonel kapıların da gün geçtikçe daha fazla ve farklı fonksiyonel özellikler gösterdiği de bilinmektedir. Sizler de uzun süreli kullanıma uygun, estetik açıdan güzel görünüme sahip ve ısı, ses yalıtımını maksimum seviyede gerçekleştiren endüstriyel kapı sistemleri için Hermes’i takip edebilirsiniz. Alanında uzman ve deneyimli kadrosuyla en iyi hizmetleri sunarak müşteri memnuniyetini yüksek oranda sağlayan Hermess ile iletişime geçerek aklınızdaki endüstriyel kapı sistemlerine kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

 

Endüstriyel Kapı Fiyatları

 

Garaj, otopark ve buna benzer daha birçok alanda ihtiyaç duyulan endüstriyel kapı sistemleri için fiyat araştırması yapanlar bütçelerine uygun hareket ederek en iyi kapıları temin etmek ister. Endüstriyel kapı fiyatları kapıların üretildiği ve satıldığı firmalara, kapıların türüne ve boyutlarına göre değişiklik göstermektedir. En uygun endüstriyel kapı fiyatları için sizler de Hermes ile iletişime geçerek hem uygun fiyatlı hem de kaliteli kapılara sahip olabilir, istediğiniz alanlarda kolaylıkla kurulumunu da gerçekleştirebilirsiniz. Isı ve ses yalıtımını maksimum seviyede sağlayan, standart kapılara göre yerden tasarruf sağlayarak ilgili alanın maksimum seviyede verimli kullanılmasında etkili olan endüstriyel kapıların farklı birçok avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Detaylı bilgi ve iletişim için https://hermess.com.tr/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.