Diyarbakır'ı uzaylılar mı kirletiyor?

Diyarbakır'ı uzaylılar mı kirletiyor?
7 Mayıs 2013 15:56

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından kentte başlatılan temizlik kampanyasına dikkat çekmek için hazırlatılan ve bilboardlara asılan afişlerde, ilginç mesajlar veriliyor.

Belediyenin hazırladığı afişlerde, robot ve uzaylı fotoğrafları kullanılarak, Diyarbakır kentini robotlar mı kirletiyor, Sokaklarımızdaki çöpler uzaydan mı geliyor şeklinde sorular sorulmuş.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından kentte başlatılan temizlik kampanyasıyla ilgili bilboardlara asılan afişlerde “uzaylı, sihirbaz, şövalye ve robot resimleri kullanılarak, Diyarbakır kentini robotlarmı kirletiyor, Sokaklarımıza bunca çöpü şövalyelermi atıyor, Kentimizi kirletenler sihirbazlarmı, Sokaklarımızdaki çöpler Dünya’nın öbür ucundanmı geliyor ve Sokaklarımızdaki çöpler uzaydanmı geliyor” diye sorular soruluyor. Belediye astığı afişlerde vatandaşlara sorduğu sorulara ise yine afişin altına eklediği, Diyarbakır sokaklarını bu kentte yaşayan bizler kirletiyoruz, Lütfen sokaklara çöp atmayalım, çöpleri saatinde çıkaralım yazısı yeralıyor.