CHP Kızılcahamam adayı Coşkun Ünal: Seçim sonuçlarında sıkıntı var yeniden sayılmasını istiyoruz!

CHP Kızılcahamam adayı Coşkun Ünal: Seçim sonuçlarında sıkıntı var yeniden sayılmasını istiyoruz!
3 Nisan 2024 09:59

Kızılcahamam belediye başkan seçimlerinde 532 oy farkı ile AKP adayı Süleyman Acar kazandı. CHP Kızılcahamam belediye başkan adayı Coşkun Ünal pek çok sandıkta yanlışlıklar olduğunu ve seçim kuruluna itirazların yapıldığını belirterek “oyların yeniden sayılmasını” talep ettiklerini ifade etti.

 

 

CHP adayı Coşkun Ünal açıklamasında şunları söyledi:

 

 

Öncelikle seçim süreci boyunca bizlere inandığınız, güvendiğiniz için sizlere canı gönülden şükranlarımı sunmak istiyorum. Güzel bir ekip ile çok yoğun bir çalışma gerçekleştirerek sıkmadığımız el, kapısını çalmadığımız ev ve esnaf bırakmadık. Şehir merkezimizde çok büyük bir teveccüh görerek aynı teveccühü köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın gözlerinde de gördük.

 

 

Fakat Kızılcahamam’ımızda yaşamayan, yağmurunda ıslanmayan, güneşinde yanmayan, çamurunun çilesini çekmeyen, bizi tanımayarak kafasındaki siyasi ideolojik düşünceyi sandıklara yansıtıp hizmet kaygısı gütmeyen, sabah oy kullanmak için ilçemize gelen ve oyunu kullandıktan sonra giden bir daha da ne zaman geleceği belli olmayan vatandaşlarımızın bizi tercih etmemeleri sonucunda başa baş bir seçim sonucu ile karşı karşıya kaldık.

 

Seçim sonuç tutanaklarını incelediğimizde hemen hemen her sandıkta yanlışlıklar olduğunu gördük ve avukat arkadaşlarımız gerekli itirazlarını seçim kurulumuza sundular, seçim kurulu üyelerimizin bizim itirazlarımızı dikkate alacağını ve tespit ettiğimiz yanlışlıkları düzelteceğini umut ediyor ve Türkiye Cumhuriyeti adaletine güveniyoruz. Biz her durumda seçmenin iradesine saygılıyız, kimsenin hakkının kimseye geçmemesi ve adil bir şekilde sonuçlanması için tüm girişimlerimizi yapacağımızı bilmenizi isterim.

 

 

Haktan ve doğruluktan ayrılmadan haklının hakkının verilmesi ve ilçemizde konuşulan yanlışlıkların düzeltileceğine ve doğru kararın verileceğini, bir kaç gün içinde seçim sonuçlarının sağlıklı bir şekilde sizlere duyurulacağını ümit ediyoruz. Önümüzdeki günlerde sizlere tek tek nereden ne sonuç çıktığını inşallah açıklayacağız ve sonuç ne olursa olsun Kızılcahamam bizim sevdamız ve bu sevdadan hiç vazgeçmeyeceğiz…
Kızılcahamam’ımızı hizmetten ve gelişmesinden mahrum bırakmayacağız, çocuğundan yaşlısına kadar hizmet sevdamız hiç bitmeyecek…Kızılcahamam’ımızı en güzel noktalara taşıma hedefimizi sizler biliyor ve bu hedefimize inanıyorsunuz. Bu uğurda çıktığımız kutlu yolda sizlerin dua ve desteğini çok yakından hissediyoruz, seçim sonuçları netleşmeden ümitsizliğe kapılmamanız ve ümidinizi hiç yitirmemeniz konusunda sizleri bilgilendirmek bizim görevimiz. Biz buradayız ve biz bitti demeden bitmeyeceğini bilmenizi ister;