Meb ve Eba Uyumlu 3. Sınıf Kazanım Testleri: Testhocasi.com’da

Meb ve Eba Uyumlu 3. Sınıf Kazanım Testleri: Testhocasi.com’da
19 Şubat 2019 12:26

 Test Hocası, 3. Sınıflar için pratik bir alanda yeni müfredat çerçevesinde EBA testleri veya MEB testleri uyumlu test çözme olanağı veriyor.

 

 

Test Hocası, 3. Sınıflar için pratik bir alanda yeni müfredat çerçevesinde EBA testleri veya MEB testleri uyumlu test çözme olanağı veriyor. Öğrenciler cevaplı çözümlü sorular için kolaylıkla test çöz imkanlarından faydalanabilecek!

 

3. Sınıf öğrenciler, EBA kazanım testleri uyumlu testlerle başarılarına yeni kazanımlar sağlayacak. Test Hocası 3. Sınıf öğrenciler için aldıkları derslere uygun sorularla başarı ve alıştırma testi uyguluyor. 3. Sınıf Türkçe, Matematik, Hayat Bilgisi, Fen Bilimleri ve İngilizce derslerinde onlarca soruya ulaşabilirsiniz.

 

Test Hocası’nın yeni müfredat çerçevesinde hazırladığı cevaplı çözümlü sorular, öğrencilerin okuldaki kazanımlarına yeni kazanımlar ekliyor. Öğrenciler; Türkçe soruları ile sözcük bilgisi konusunu daha iyi kavrıyor. MEB kazanım testleri uyumlu matematik soruları ile rakamlarla dostluk kuruyor. İngilizce soruları ile yabancı dil eğitimini pekiştiriyor. EBA kazanım testleri çerçevesinde hazırlanan Hayat Bilgisi soruları ile evde, okulda sağlıklı ve güvenli hayat şartlarını öğreniyor. Fen Bilgisi soruları ile de hayatta karşılarına çıkacak birçok konuda bilgiler ediniyor.

 

3. Sınıf kazanım testleri cevaplı test sorularından oluşan alıştırma testi niteliğindeki kazanım testleri, tek bir sayfada kolaylıkla çözülüyor. Herhangi bir üyelik ve ücret talep edilmeden online bağlantı bulunan her yerden sorular çözülebilir. Böylece herhangi bir sebeple derslerinden geri kalan veya okulda aldığı eğitimi pekiştirmek isteyen öğrenciler, Testhocasi.com sunduğu test çöz imkanlarından faydalanabiliyor.

 

EBA kazanım testleri uyumlu hazırlanan cevaplı çözümlü sorular, oldukça hızlı bir şekilde çözülebilir. Aynı sayfadan ayrılmadan başka bir dersin testine geçiş yapılabilir. Üst menülerden de farklı bir ders seçilerek, yeni bir testin sorularına ulaşılabilir. Teste başlama sayfasında testin zorluk derecesi, süresi ve soru sayısı görülebilir. Test bittikten sonra da test sonuçlarını anında görebilirsiniz. İsterseniz her bir soruyu tek tek inceleyerek, doğru ve yanlış şıkları görebilirsiniz.

 

Test Hocası kazanım testleri ile yeni kazanımlara yelken açın!