Isı yalıtım plakaları özellikleri

Isı yalıtım plakaları özellikleri
7 Temmuz 2017 10:08

Isı yalıtım plakaları özellikle elektrikli tüm aksanlar için kullanıma uygun olarak yapılmaktır. Kullanım alanları içinde özellikler her evde olan birçok cihazda rahatlıkla ve güvenle kullanım yapılabilir. Elektronikli motor gruplarında da mikanit levha türleri kullanılabilir. Farklı kalınlıklar ile kullanım imkânı veren bu ısı yalıtım plakalarını sizlerde ihtiyacınız doğrultusunda sipariş ederek istediğiniz kalınlık derecesine göre arzu edebilirsiniz.

 

 
Isı Yalıtım Plaka Çeşitleri

 
Bu plakalar iki farklı şekilde yapılıyor. Özellikle hafif olmalarının yanı sıra çok güçlü bir hizmet vermektedir. Seramik elyaf battaniye olan türleri oldukça dayanıklı ürün gruplarındadır. Hem üfleyerek hem de aynı zamanda bükerek ve döndürerek şeklinde iki farklı lif çeşidi üzerinden yapılmıştır. Bu da farklı kullanımalanları için doğru bir alternatif e seçim olacaktır.

 
Ses Yalıtımı Özelliği De Mevcut

 
Hem ısı yalıtımı yapan bu plakalar aynı zamanda ses yalıtımı yapımı için de tercih ediliyor olacak çünkü sizlere çift etki hizmeti veriyor. Dolayısı ile aradığınız her iki farklı özellik tek bir plaka ile sağlanmış oluyor. Aynı zamanda bu plakalarıincelediğinizde sıcaklıklara karşı da oldukça kuvvetli olduğunu ve yine elektrik izolasyonu olarak da tercih edildiğini görüyoruz. 400 derece ile 600 derece sıcaklıklarda kullanılabilir. Sizler de ihtiyacınız doğrultusunda gerek duyduğunuz ısı yalıtım plakaları için Ser Rezistans firmasını tercih edebilirsiniz. Daha birçok alanda ısı yalıtım plakları sunan firma sizlere kategoriler halimde sunuyor.

 
İşiniz ve kullanım amacınıza yönelik olarak siparişlerinizi geçebilir ve kısa zamanda teslim almayı bekleyebilirsiniz. Merak ettiğiniz her konuda firmadan bilgi almaya çekinmeyiniz. İsterseniz site üzerinden çevrim içi olarak hizmet veren müşteri hizmetleri ile de görüşerek bilgi alabilir ya da sormak istediklerinizi iletebilirsiniz. Sipariş vermek istediğinizde ise telefon numaranızı ileterek onların sizlere ulaşmasını da sağlayabilirsiniz. Kısaca firma sizlere her anlamda yardımcı olacak ve işlerinizi kolaylaştıracak. Sizlere kalan ise en doğru şekilde ısı yalıtımını yapmanız olacak. Unutmayın ki kaliteli ekipmanlar ve iş akışları sizlere uzun vadede her zaman daha fazlasını kazandırır. Daha ayrıntılı bilgiyi https://www.serrezistans.com/isi-yalitim-plakalari adresinden ulaşarak öğrenebilirsiniz.