Geçmişten Günümüze Film izlemek

Geçmişten Günümüze Film izlemek
24 Mayıs 2018 11:21

Yaklaşık olarak 20 yıldır Türkiye’nin en hızlı büyüyen internet sektörü henüz 2000 li yıların başlarında herkes için çok yabancı ve karışık bir süreçti. Tabi ki buna Televizyonların da ondan 30 yıl öncesinde ortaya çıkmış olması, Teknolojinin hızına ayak uydurmak konusunda bizi baya sıkıntılara soktu.

 
Çok hızlı bir şekilde gelişen internet dünyası daha 10 yıl öncesine göre belki 1000 kat gelişim göstermiş durumdadır. Tabi ki bu durum bütün alışkanlıklarımızı da olabildiğince hızlı değişmeye zorlayarak bizi evrimleştirdi. Düşünün ki 2005 yılında açılan Facebook dünyanın 3 te 1 i tarafından kullanılmaktadır.

Alışkanlıklarımızın çok hızlı değiştiğinden söz etmiştik. Buna en güzel örnek de Film izleme alışkanlığımızdır. Sinemaların artık her ilçede olduğu bu dönemlerde filmler bazen çok geç gelir, bazense hiç gelmezdi. Örneğin Türkiye’ye gelmemiş bir filmi izleme şansınız yoktu. Hangi filmin gelip gelmeyeceği 3-5 patronun ağzına bakıyordu. Örneğin Bollywood filmlerini sinemalardan 10-15 yıl önce izleyemezdiniz. İşte internet buna dur dedi.!
İnternetten Film izle

İnternet geliştikçe insanlar her şeyin daha kolay yolunu buldu. Buna film izlemek de dahil. Örneğin Türkçe Altyazılı Film izlemek internet ile birlikte ortaya çıkan bir gelenek. Artık bir filmin Türkiye’ye gelmesini beklemeye gerek yok. Çeviriler yapılır ve altyazı filme gömülür. Bu öyle bir alışkanlık durumuna geldi ki bazı filmler, çok fazla altyazılı izlendiği için Türkçe Dublaj olarak Türkiye’ye girer oldu.
film

 

Tüm bu anlattıklarımızdan sonra günümüzdeki durumu özetlemekte fayda var. Artık insanlar film izlemek için Sinemalar’a gitmek zorunda kalmıyor. Sinema bir hobidir. Artık bir zorunluluk değil. 1 film için sinemaya gitmek ortalama 15-20 TL iken artık insanlar canı sıkıldıkça yeni film izlemek istiyorlar. Bu sebeple internetten film izlemek bu duruma büyük bir çözüm niteliğindedir. Tabi ki bu konuda çok şanslı olduğunuzu da söylemek gerekir. Çünkü günümüzde internetten film izleyebilmeniz için sayısız imkan, olanak var. Bu olanak ve imkanlartabikisuistimale açıktır.
İnternetten Güvenli Film İzleme Yolları
Suistimale gelmemek adına sizlere birkaç tavziyem olacak. Film izleme konusunda o kadar çok olanağınız var ki her yer film siteleri ile kaynamaktadır. Bir filmin daha adını yazarken Google a sayısız site çıkıyor karşınıza. Bazen öyle reklamlara boğulursunuz ki film izleme keyfi kalmaz sizlerde. Film izlemek bir yana reklamlarla uğraşmaktan izlemeye fırsat bulamazsınız. İşte bu durumda sizlere Full Film izleme sitesi olan www.fullfilmizle.web.tr yi önermekteyiz. Şuan için içinde reklam barındırmayan film sitesi izleyicilerine Altyazılı ve Türkçe Dublaj film izleme seçeği sunmaktadır. Filmlerin silinme ihtimaline karşılık Tek part ve partlı seçenekler sunan film sitesi aynı zamanda kullanıcı dostu olması ile de öne çıkmıştır. Hem mobil, hem Bilgisayar hemde tabletten sorunsuzca erişme imkanınızın olduğu Film izleme sitesi’nde aynı zamanda sitede bulamadığınız filmler için Film istek bölümü mevcuttur. İstediğiniz filmi siteye ekleyip hizmetinize sunmaları 1 günü geçmemektedir.

Tüm bu anlatımlar ışığında günde 7-8 adet filmin eklendiği Film izleme sitesi olan fullfilmizle.web.tr her daim kullanıcılarına HD kalitede film izleme keyfi sunarken bunu sizlere en hızlı ve ücretsiz şekilde getirmektedir. İyi seyirler dileriz.