Bahçeli: Bu iğrenç mahluklar doğduklarına pişman edilmeli

Bahçeli: Bu iğrenç mahluklar doğduklarına pişman edilmeli
7 Kasım 2017 11:27

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, “Cumhuriyet’i bela görenler, Dumlupınar’da yere serilip İzmir’e kadar kaçan hayasızların müptelası olan köhne ve kirli şahsiyetlerdir'” dedi.

 

 

Bahçeli’nin açıklamalarından satır başları şöyle:

 

 

”Atatürk düşmanlığına heves edenler, Sakarya’da Türk’ün süngüsüyle kalan tek dişleri de sökülmüş işgalcilerin bu çağdaki mirasçılarıdır. Cumhuriyet’i bela görenler, Dumlupınar’da yere serilip İzmir’e kadar kaçan hayasızların müptelası olan köhne ve kirli şahsiyetlerdir. Atatürk Türk’tür, Türk’ün Samsun’dan Ankara’ya kadar süren mücadelesinin kınından çıkmış kılıcıdır.

Türkiye ne zaman kıpırdasa ya bir kriz ya da bir kaos anında tetiklenmektedir. İşler düzelmeye başlasa bozguncular devreye girmişlerdir. Huzurun vekaleti olmaz istiklalin velayeti olmaz dost gibi görünen düşmanların vefası ise hiç olmaz olmamıştır. Mücadele varsa umut vardır gelecek vardır.

Katiller, öldürdükçe pes edeceğimizi düşünüyorlar. Bilmiyorlar ki Türk milleti kahramandır korkakça yaşamaktansa kahramanca ölüme dünden razıdır. Nasıl ki sirkeden şeker olmazsa korkaktan da kahraman çıkmaz çıkmamıştır çıkmayacaktır. Terörle mücadele kesinti ağırdan alma kafa karışıklığı olamayacak şu günkü tabloda aransa bile bulunamayacaktır.

 
”BU İĞRENÇ MAHLUKLAR DOĞDUKLARINA PİŞMAN EDİLMELİ”

 

 

Geçtiğimiz hafta sonu Ankara Eskişehir Karayolu’nda sol bacağını kullanamayan bir gazimiz yanında eşi yavrusu ile seyahat halindeyken yol verdin vermedin kavgasında saldırıya uğramıştır. Bu olayı lanetliyorum. Gazilerimize el kaldıran tekme sallayan küfür ve hakaret yağdıran bu iğrenç mahluklar doğduklarına pişman edilmeli ağır ve acımasız bir şekilde cezalandırılmalıdır.