‘Ekrem İmamoğlu korkusu aklınızı başınızdan almış’

‘Ekrem İmamoğlu korkusu aklınızı başınızdan almış’
15 Nisan 2024 11:16

Trabzon’da CHP İl Başkanı Mustafa Bak, Ekrem İmamoğlu’nun ziyareti sonrası AK Parti’nin il ve ilçe başkanlarına yönelik eleştirilerde bulundu. Bak, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarda, AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu ve AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi’nin İmamoğlu’na yönelik sözlerine sert bir dille karşılık verdi.

 

 

Mustafa Bak, “AK Parti’nin yerel seçimlerdeki başarısızlığı ve Trabzon İl ve İlçe başkanlarının siyasi yetersizlikleri, onları hezeyan içinde açıklamalar yapmaya itiyor. Ekrem İmamoğlu korkusu aklınızı başınızdan almış. Cümbür cemaat laf yetiştirmeye çalışıyorsunuz” ifadelerini kullandı.

 

 

Bak, ayrıca AK Partili başkanların İmamoğlu’na yönelik eleştirilerini “zırva” olarak nitelendirerek, bu tür ithamlarla kendi geçmişlerini temize çıkaramayacaklarını belirtti. İmamoğlu’nun ziyareti sonrası Ortahisar’da bir pankartın kaldırılmasına ilişkin eleştirilere de değinen Bak, “Pankartın yerine Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün resmini astık. Niye rahatsız oldunuz?” şeklinde konuştu.