Abdulselam Dalmış Tasarımları İle Fark Yaratıyor

Abdulselam Dalmış Tasarımları İle Fark Yaratıyor
18 Eylül 2019 10:51

Benzer tasarımları görmeye alıştığımız bir dönemde, genç modacı Abdulselam Dalmış kreasyonları ile farkını gösteriyor. Etkileyici tasarımlar birçok programcının da dikkatini çekiyor. Film, dizi ve şov programları Dalmış’ın tasarımlarını kullanıyor. Özellikle İçerde dizisindeki tasarımların büyük ilgi görmesi ve özel bir kitle oluşturması Dalmış’ın başarısını gösteriyor.

 
Abdulselam’a ait olan Rimena Giyim halen birçok dizi ve programın sorumluluğunu üstleniyor. İzlenme rekorları kıran Kanatsız Kuşlar ve Çukur dizileri de Dalmış’a ait tasarımlar ile izleyicisine hitap ediyor. Oyuncuların performansları ile bütünleşen kıyafetler dizilerin de kalitesini arttırıyor. Sürekli kendisini yenileyen dalmış birçok mankenin de bireysel kıyafet danışmanlığını yürütüyor.

 

ara gorsel halkinhabercisi
Ünlü Mankenler Rimena Giyimin Şıklığını Seçiyor
Abdulselam Dalmış tasarımları birçok mankenin üstünde canlanıyor. Sabah şov programı sunan Çağla Şıkel, ekranlara Rimena Giyim ile çıkıyor. Bunun yanında Amerikalı manken Zuleyka Rivera Dalmış’ın tasarımlarını fazlası ile beğeniyor. Barbie’ye benzerliği ile tüm dünyada tanınan Prag’lı Gabriela Jireckova da kıyafet tasarımlarını Abdulselam Dalmış’a emanet ediyor.
Birçok hayranı bulunan şarkıcı Andrea, eşsiz eserlerini paylaşırken Rimena kalitesiyle hareket ediyor. Bulgaristan’ın en fazla dinlenen ikinci şarkıcısı olan ve listeleri al üst eden Preslava katıldığı birçok konser ve televizyon programında Dalmış tarafından kendisi için özel tasarlanan kıyafetleri giyiyor. Yaptığı atılım ile ülkemizin gururu olan genç modacı, defileler ile yurtdışına açılmayı planlıyor.
Abdulselam Dalmış, Ödüllere Doymuyor
Kendisine has çizimler ile moda dünyasına ayrı bir hava getiren Dalmış Rimena markasında oldukça kaliteli ve yaratıcı bir ekip ile hareket ediyor. Yüksek enerjiye sahip çalışma arkadaşları ile iş ortaklarına benzersiz tasarımlar geliştiren Dalmış, buradaki başarısı ile ödülleri de topluyor.

 
2014 yılında İngiltere merkezli bir törende “En iyi girişimci ödülü” alan Dalmış, aynı sene Bulgaristan’da “Kültürel tasarım ödülü” aldı. 2016 yılında İspanya’da aldığı “Yılın En İyi Tasarımcısı” ödülü il birlikte adını tüm dünyaya duyuran modacı, ülkesini temsil etmenin mutluluğunu yaşadığını belirtiyor. İşini sevdiğini, ekip arkadaşlarına güvendiğini ve kültürel desenleri tasarımda yansıtarak bir farklılık oluşturmaya devam edeceklerini söylüyor.

ara gorsel halkinhabercisi2