Ünlüler Twitter’dan sordu: Ne yaptı bu çocuk size?

Ünlüler Twitter’dan sordu: Ne yaptı bu çocuk size?
10 Eylül 2013 12:03

Hatay’ın merkez Antakya İlçesi’nde Orta Doğu Teknik Üniversitesi’ndeki(ODTÜ) protestolara destek vermek ve ‘Gezi Parkı’ protestolarında hayatını kaybeden Abdullah Cömert’in faillerinin bulunması için düzenlenen yürüyüşe polis müdahale etti.

 

Bu müdahaleler sırasında başına gaz kapsülü isabet eden 22 yaşındaki Ahmet Atakan kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Bu üzücü olay hemen ertesinde ünlü isimler twiitter adreslerinden bakın neler yazdı.

 

Kerem Gorsev: ‏@keremgorsev Ahmet Atakan 22 yaşında hayatını kaybetti . Allah rahmet eylesin Bu 7. hayatını kaybeden gencimiz oldu inşallah bu son olsun . Yeter artık.

 

Sarp Akkaya: ‏@akkayasarp Günaydın… “Ahmet Atakan”

 

Harun Tekin: ‏@harun_tekin 10.09.2013. antakyalı ahmet atakan hedef alınarak öldürüldü. katil kim mi? suç ortakları dahil herkes biliyor.

 

Barbaros Sansal: ‏@barbarossansal Ahmet Atakan ‘ı da bu devlet ve bu polis öldürdü ! Lanet olsun ! Haydi malum bakan karısı, buna da teröristti, bu da bayrak yaktı de !

 

Metin Uca: ‏@MetinUca Öldürmeyi kimin iyi bildiği zamanla ortaya çıkıyor. Ahmet Atakan da genç ölümsüzler arasında acılarımızı arttırarak ne yazıkki yerini alıyor.

 

Deniz Çakır: ‏@DenizCkr Sözüm bitti.. Dilim tutuldu… Ne yaptı bu çocuk size… Bu çocuklar ne yaptı ..

 

Ezel Akay: ‏@ezop2011 haydi şimdi oturup ağlasana hüngür hüngür Esmaya ağladığın kadar!!! #AhmetAtakan

 

Fırat Tanış: ‏@firattanis hala istifa etmeyen vekiller,en rahatsız edenleri de muhalefet. Sizin ikbalinizden önemli mi #AhmetAtakan ?

 

Basak Sayan: ‏@BasakSayan Sabah sabah gencecik insanlarin olum haberi ile uyanmak… Cok uzucu gercekten…

 

Özge Ulusoy: ‏@ozgeulusoyresmi Ahmet Atakan…Allah rahmet eylesin yakinlarina sabir versin…icim parcalandi…

 

Sözcü