UltrAslan’dan zehir zemberek açıklamalar!

UltrAslan’dan zehir zemberek açıklamalar!
25 Eylül 2013 13:43

Galatasaray yönetiminin oy birliği ile Fatih Terim‘in görevine son vermesi, taraftar grupları tarafından da tepki ile karşılandı.

 

Galatasaray’ın en büyük taraftar grubu ultrAslan, twitter hesabından zehir zemberek açıklamalar yaparak yönetimi eleştirdi. İşte o tweetler;

 

Galatasaray ne zaman başarılı olsa, ne zaman ivmesini yukarıya doğru çevirse harekete geçen hastalıklı kafatasçı liseci zihniyetin uzun süredir devam eden operasyonu da bu hareketle ne yazık ki kendi açılarından başarıya ulaşmıştır!

 

Bu zihniyet Galatasaray’ımızı ise derin bir kaosun ortasına itmiştir.

 

UltrAslan olarak son yaptığımız koreografide dahi armamızın doğduğu Mekteb-i Sultani ile gurur duyduğumuzu dünyaya ilan etmiş ve tüm Galatasaray camiasını bir arada omuz omuza olmaya davet etmiştik.

 

Ancak camianın köşe başlarını tutmuş bu kafatasçı ve Galatasaray Lisesi kültürü ile alakası olmayan hastalıklı zihniyet Entrikalarını hayata geçirmiş, göreve geldiği günden bugüne Başkanımızı yanlış yönlendirmiş ve halen de yönlendirmektedir.

 

Ne yazık ki Başkanın düştüğü bu tuzak bugün Galatasaray’ın gelmiş geçmiş en büyük efsanelerinden birine çok büyük bir vefasızlık örneği sergilemesine neden olmuştur.

 

Biz Hocamızın söylediği gibi “Aslolan GALATASARAY’dır” felsefesini benimsemiş TARAFTARLAR olarak takımımızın her zaman yanında olacağız.

 

Ancak Hocamıza yapılan bu ayak oyunlarını unutmayacağımızı ve bunun kamuoyunda gayet iyi bilinen sorumlularının enselerinde  GALATASARAY taraftarının nefesini daima hissedeceklerini KAMUOYUNA KARARLILIKLA BİLDİRİRİZ!

 

BU9o_UOCQAAALji.jpg large

 

Kaynak: ultraslan.com