Shaolin projesinin arkasındaki tema nedir?

Shaolin projesinin arkasındaki tema nedir?
23 Nisan 2023 12:15

Merhaba değerli okurlar, benim adım Çağlar (arkadaşlarım bana Charlie diye hitap ederler). Shaolin Token $SHAO’nun mucidiyim, 45 yaşındayım ve Almanya’da kendi şirketimi işletiyorum. Türküm ama Almanya’da doğup büyüdüm. İletişim mühendisliği ve elektronik okudum. C, c++, c# gibi bazı programlama dillerini biliyorum.

 

Yatırımcıların mutlu olduğu ve hatta uzun vadede çok iyi karlar elde edebileceği piyasaya yaratıcı bir şeyler getirmek her zaman aklımın bir köşesinde olmuştur. Büyük bir sabır ve güç diyerek SHAOLIN adını bulduk. Güçlü ve sabırlı bir savaşçı projesi.

Benimle birlikte 2 ekip üyesi daha var. Biri hem ortağım hemde Grafikcimiz olan Atilla. Her şeyden önce “GÜVENLİ” içerik sağlayan programcımız daha var.

 

Ana hedeflerden biri olarak, staking portalımızı programlamaya başlayabilmemiz için 1 milyon usd kapasiteye ulaşana kadar ilk aşamada sürekli büyümeyi hedefliyoruz. (APR artışlı bir proje için NFT’ler ve bir NFT Pazaryeri diğer hedefimizdir). Geri kalan her şeyi yatırımcılarımızla detaylı bir şekilde paylaşacağız.

 

 -Shaolin projesini digerlerinden üstün kılan bazı ilgi çekici özelliklerden bahseder misiniz?

 

Bunları maddeler halinde belirtmek isterim:  Şu anda kesinlikle piyasadaki en güvenli sözleşmelerden birini yazdık ve programladık. Sitemiz üzerinde bulunan linklerden bunu görebilirsiniz.

 

Sadece bot saldırılarında ve yalnızca gerekliyse, alım satım ücretlerini maksimum %15 olarak yükselte bildiğimiz bir proje geliştirdik. Normal aşamada Slippage denilen ücretlerimiz %5 olarak kalacaktır. Amaç büyümek ve ardından %0,5 ücretlere inmektir. Küçük yatırımcıların şimdi satın almalarını ve uzun vadede büyük karlar elde etmelerini sağlayacak Stealth Lansmanını başlattık, özellikle staking yapmaya başladığımızda, şimdi ve ya daha sonra da projeye dahil olan alıcılarımızdan herkes için çok faydalı olacaktır. Birçoğunun bildiği gibi, adil lansmanlar veya normal ön satışlar yatırımcılar için gerçekten kötü çünkü projeler genellikle başarısız oluyor. Başarısız olmayacağız ve sabırla günden güne büyüyeceğiz.

 

Kripto sahnesinde daha fazla dikkat çekebilmek için çeşitli reklamlardan faydalanmaktayız. Özellikle şuan instagram ve Twitter‘ i oldukça iyi kullandığımızı düşünmekteyim. En iyilerle shaolin tokeni tanıttığımızı düşünüyor ve en kısa zamanda herkesin shaolin token den haberdar olacağındanda eminim.

 

Ana hedefimiz 23.03.2024 tarihine kadar ilk hedefimiz olan 50 milyon USD kapasiteye ulaşmaktır. O esnada  staking zaten tüm hızıyla devam ediyor olacak ve yatırımcılarımızın bazıları kripto milyoneri olmuş olacaktır. Bıkmadan sonuna kadar yazımızı okuduğunuz için teşekkür etmek istiyorum sizleride projemizde görmek istiyorum. Sevgiler saygılar.