Profesyonel çamaşır makinesi servisi hizmetlerinde ekonomik avantajlar

Profesyonel çamaşır makinesi servisi hizmetlerinde ekonomik avantajlar
20 Nisan 2018 19:00

Ev işlerini daha hızlı ve daha kolay şekilde gerçekleştirebilme imkanı sunan çamaşır makineleri, modern toplum yaşamının en sık kullanılan teknolojik ürünleri arasında ilk sırada yer alıyor.

 

 

Çamaşırların daha kaliteli standartlarda, eskiye göre daha ekonomik ve daha hızlı şekilde yıkanabilmesine yardımcı olan çamaşır makineleri, mevcut teknolojileri ve kaliteli malzemelerine karşın zaman içerisinde çeşitli sorunlar yaşayabilir.  Bu çamaşır makinesinin performansını doğrudan etkileyebildiği gibi bazı hallerde makinenin hiç kullanılamaz halde olmasına neden olabiliyor. Arçelik Servisi merkezi ise çamaşır makinelerinde tüketicilerin yaşadıkları bu tip sorunların en kısa zaman dilimleri içerisinde tamamen onarımının sağlanabilmesini hedeflemek üzere uzun yıllardır etkin şekilde faaliyet gösteriyor.

 

Bölgesel kapsamda dünya standartlarına uygun bir çamaşır makinesi servis hizmetinin tüm kullanıcılara ulaştırılabilmesi hedefi ile gerçekleştirilen servis hizmetlerinde, tüm ürünlerin en yüksek dikkat ve titizlikle onarımdan geçirildiğinden, onarım sonrası süreç içerisinde çamaşır makinesinin kullanım performansının düşmesi ya da kısa sürede yeniden arızalanması gibi durumların yaşanmaması sağlanabiliyor. Bunun için kaliteli bir hizmet anlayışının hakim olduğu profesyonel bir servis müdahalesi gerçekleştirilir. Çamaşır makinesinin teknolojisini yakından tanıyan uzman teknik personelleri ve bu alanda her zaman en güncel teknolojik gelişmelere uyumlu biçimde dizayn edilen servis altyapısı sayesinde her türlü arıza için hangi model olursa olsun kaliteli Sancaktepe Arçelik Servis müdahaleleri gerçekleştirilebiliyor.

 

Çamaşır makinesinin modeline uygun olarak bölgede mobil ekip araçlarında bulunan orijinal yedek parçalar, yerinde servis hizmeti uygulanabilmesini sağlıyor. Gerekli durumlarda teknik donanımla onarım müdahalelerinin gerçekleştirilmesi, gerekli durumlar halinde de arızalı parçanın değiştirilmesi ile çamaşır makinesindeki sorun mekanik veya elektriksel temelli olursa olsun en hızlı şekilde sorunun giderilebilmesi sağlanıyor. Bu noktada da parça değişimlerinde yalnızca orijinal yedek parça kullanımının gerçekleştiriliyor olması sayesinde onarımdan geçirilen çamaşır makinesinin kısa süre içerisinde tekrar arızalanarak, tüketiciyi mağdur etmesi ve yeni servis maliyetleri ortaya çıkartmasının önüne geçilebiliyor. Zaten bu kaliteli çamaşır makinesi servisi hizmetlerine olan güvenirlilik çerçevesinde de kurumsal bünyede Ataşehir Arçelik Servisi merkezi tarafından 1 yıllık garanti hizmetleri sunuluyor. Böylelikle ürünün bu süreçte garanti altında bulunması sağlanabiliyor.