Özel: Süleyman Soylu, Türkiye’de 2 kişiye kafayı taktı!

Özel: Süleyman Soylu, Türkiye’de 2 kişiye kafayı taktı!
23 Mart 2024 10:17

CHP lideri Özgür Özel, “Süleyman Soylu uzun süre İçişleri Bakanlığı yaptı, 2 kişiye kafayı taktı. Bir tanesi Filiz Ceritoğlu Sengel, bir tanesi de İmamoğlu. Filiz başkan sen kimseden korkma” dedi.

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir’de CHP’nin yeniden aday gösterdiği Selçuk İlçe Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’in proje tanıtım toplantısına katıldı.

 

 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “2019 seçimlerinde sizlerden bir şey istemiştim. Belediye bizde değildi, işimiz kolay da değildi ancak bir Cumhuriyet kadınını, inandığımız, güvendiğimiz partinin bir evladını, Atatürk ilke ve devrimlerinin yılmaz savunucusunu size emanet etmiştim. Siz de emanetimize sahip çıktınız, sağ olun, var olun. O günden sonra Selçuk’ta işler CHP için iyiye gitmeye başladı. Bütün zorluklara rağmen ne belediye işçisini ne esnafı yalnız bırakmayan, mağdur etmeyen, güçlü, kararlı bir yönetim sergiledi Filiz başkan. Kendisini yürekten kutluyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

AKP İstanbul Milletvekili ve eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya da seslenen Özel, “Süleyman Soylu uzun süre İçişleri Bakanlığı yaptı, Türkiye’de 2 kişiye kafayı taktı. Bir tanesi Filiz Ceritoğlu Sengel, bir tanesi de Ekrem İmamoğlu. İkisiyle özel uğraştı, mahkemelere verdi, Ekrem Bey’e kumpaslar kurarak ceza aldırdı, burada da Filiz başkana kafayı taktı. Vay efendim Selçuk yerine nasıl Efes Selçuk dersin? Süleyman Soylu’ya o gün söylediğimizi bugün bir kez daha söyleyelim. Filiz başkan sen kimseden korkma, karıncanın kardeşi var o da CHP’lilerdir” dedi.