Özel: Mansur Başkan rekor oyla geliyor!

Özel: Mansur Başkan rekor oyla geliyor!
9 Mart 2024 13:58

Ankara Bağlıca’da halka hitap eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel; “Mansur Başkan rekor oyla geliyor” dedi

 

 

Özel; ilçe belediye başkanlıklarının ve belediye meclislerinin de güçlenmesi gerektiğine işaret ettiği konuşmasında, CHP Etimesgut Belediye Başkan adayı Erdal Beşikçioğlu’nun seçmen tarafından “vali” ya da “komiser” olarak tanındığına dikkat çekti ve “Erdal Beşikçioğlu” isminin anlatılması gerektiğini kaydetti.

 

 

“Belediye meclisinde çoğunluk” vurgusu

 

 

Özel şunları söyledi:

 

Mansur Başkanı, ben Ankara’da anlatmıyorum. Mansur Başkanı, Türkiye’nin 4 bir yanında Ege’de, İç Anadolu’da, Karadeniz’de, güneyde, Trakya’da anlatıyorum. Pandemide yaptıklarını, nasıl gönülleri fethettiğini ve her yerde söylediğimi burada tekrar etmeme gerek var. Mansur Başkan 31 Mart seçiminde Türkiye rekoru kıracak, Türkiye rekoru. Ama sadece Mansur Başkanın seçilmesi yetmiyor çünkü çok şey yapmak istiyor ama Büyükşehir Belediye Meclisinde çoğunluk olmayınca elini kolunu bağlıyorlar, büyük mücadele ediyor. Mazeret bilip de hizmet edemiyorum ne yapayım demiyor ama bu kadar işi belediye meclis çoğunluğu yokken yapan Mansur Başkan belediye meclis çoğunluğunu aldığında destan yazacak destan destan yazacak.

 

 

“Erdal Beşikçioğlu’nu tanıtmamız lazım, onu herkes vali ya da komiser olarak daha çok tanıyor”

 

 

“Bunun için çok önemli bir işimiz var” diyen Özle sözlerini şöyle sürdürdü:

Sadece sadece büyükşehir belediyesinde değil, ilçe belediyesinde ve belediye meclisinde çok güçlü olmamız lazım. Güçlü olmak için de güçlü bir aday lazım. Geçmişiyle güçlü halkın bildiği, tertemiz, çalışkan, enerjik gençlerin sevgilisi, her yaştan gençlerin sevgilisi Erdal Beşikçioğlu burada. Bu Erdal başkanı sevmeyen yok. Bir tek sorunumuz var, anket yapıyoruz, ankette önde çıkıyor ama anketörler diyor ki ya çok daha yukarıda çıkacak ama soruyoruz ‘kime oy vereceksi’ diye isimler bitiyor. Teyze diyor ki, ben ‘valiye vereceğim’, valiye diyormuş ya da gençler diyormuş ki ‘ben behzat abiye vereceğim’, bunların hiçbirine vermeyeceğim. Şimdi hepimizin bir görevi var. Erdal Beşikçioğlu’nu gençler, yaşlılar, her yaştan gençler ve toplumun tüm kesimleri çok seviyor. Ancak onun ismini herkese ezberletmek hepimizin görevi. Erdal Beşikçioğlu’nu şöyle söyleyin, o polis akademisinden mezun komiser değil. Beşikten komiser beşiken. Hatırlasınlar onu Beşikçioğlu’nu hatırlasınlar, oy versinler.