Koca dehşeti: Karısını döverek öldürdü!

Koca dehşeti: Karısını döverek öldürdü!
13 Ağustos 2013 11:54

 

Erzincan’da geçimsizlik yüzünden 3 yıllık karısı Eda Aydın’ı (33) döverek öldüren 34 yaşındaki Naim Aydın, ziyarete gittiği akrabaları tarafından polise teslim edildi.

Olay dün (12 Ağustos) akşam saatlerinde Yunus Emre Mahallesi 48’inci Sokaktaki TOKİ’ye ait sosyal konutlarda oldu. Sıkça tartışdıkları komşuları tarafından belirtilen Eda ve Naim Aydın çifti arasında yine tartışma çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışmanın büyümesi üzerine Naim Aydın (34) Eşi Eda Aydın karısını önce yumrukladı, daha sonra kafasını yerlere vurarak öldürdü.

Gözü dönen koca, cinayetin ardından sokaklarda bir süre dolaştıktan sonra akrabalarının evine gitti. Akrabalarına işlediği cinayeti soğukkanlıkla anlatan ve günlük bulduğu işlerde çalışan Naim Aydın, akrabaları tarafından polise teslim edildi. Eve giden polis ve sağlık ekibi, Eda Aydın’ın dövülme sırasında öldüğünü tespit etti. Kadının cesedi otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Olayın duyulması üzerine eve gelen Eda Aydın’ın yakınları, gözyaşlarını tutamadı. Çift arasında son zamanlarda sıkça tavga çıktığını belirten komşuları, genç kadının bazı zamanlar evini terk ederek ailesinin yanına gittiği, Naim Aydın?ın ısrarları üzerine barıştıklarını bildirdi.