KAYISI İŞÇİLERİNİ TAŞIYAN MİNİBÜS KAZA YAPTI: 16 YARALI

KAYISI İŞÇİLERİNİ TAŞIYAN MİNİBÜS KAZA YAPTI: 16 YARALI
12 Ağustos 2013 22:24

Cahit ÖZÇELİK/MALATYA,(DHA)- MALATYA’da kayısı fabrikasında çalışan işçileri taşıyan minibüse ile otomobilin çarpıştığı kazada 16 kişi yaralandı.
Kaza saat 19.00 sıralarında Battalgazi ilçesinde meydana geldi. Volkan Özbey yönetimindeki 44 KR 889 plakalı otomobil aynı istikamette giden Yüksel Dinçer’in kullandığı 44 LZ 699 plakalı minibüse arkasından çarptı. Çarpışmanın etkisiyle orta refüje çarparak takla atan minibüs ile otomobilde bulunan 16 kişi yaralandı. Kazanın ardından bölgeye çok sayıda ambulans ile sivil savunma ve itfaiye ekibi yönlendirildi. Kazada takla atarak ters yatan minibüsün içerisinde bulunan kayısı fabrikası işçileri Nebahat Sönmez, Esra Kılıç, Kübra Şahin, Cemile Oruç, Büşra Zengin, Özlem Akçal, Nilüfer Dinçer, Ebru Dinçer, Sena Dinçer, araç sürücüleri Volkan Özbey ve Yüksel Dinçer ile isimleri öğrenilemeyen 5 kişi sivil savunma ve itfaiye ekiplerince çıkarılarak Malatya’daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.
Kaza sonrası ulaşıma kapanan Malatya-Battalgazi karayolu, demir yığını haline döneşen araçların çekilmesiyle yeniden trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
CÖ(MP/SSA) (FOTOĞRAF)