İYİ Partililer CNN’de biz boykottayız! Amaç CHP’de 2. Ekmeledin Gül’ü getirmek

İYİ Partililer CNN’de biz boykottayız! Amaç CHP’de 2. Ekmeledin Gül’ü getirmek
22 Şubat 2020 08:00

İttifak partnerimiz, İYİ partililer hemen her gün CNNTürk’e çıkıyorlar; biz ise Ümit Kocasakal gibi Atatürkçüleri ihraç ediyoruz! Teşkilatlardan sorumlu Oğuz Kaan Salıcı, CNNTürk Ankara Temsilcisi’nin Salı günü kendisine yönelttiği soruları canlı yayında, Genel Merkez’de yanıtlamak sureti ile bir anlamda boykotu delmiş oldu.

 

https://www.yerelingundemi.com/siyaset/7649/cnn-turk-boykotunu-kiran-ust-duzey-chpli-kim?utm_source=share-twitter

 

 

Engin BALIM H&H YORUM

 

 

10 Aralıkçı olduğundan mı?!
Tuncay Özkan niye suspus?!

 

Parti vakıf yapılsın, CHP kapatılsın diyenler, şimdilerde parti büyüğü oldular; istediklerini diisipline verip, Atatürk’e kefere diyen Bekaroğlu gibilerini, baş köşelerde ağırlıyorlar!
Saadetlisi, İYİ partilisi, Davutoğlucusu, HDPlisi bunlar hem bizim paralarımızla ayakta duran Halk TV ve KRT’ye hem de, yandAŞ kanallara her fırsatta çıkıyorlar! Biz ne yapıyoruz boykot:) Üstelik Boykotu sadece Atatürkçüler deldiğinde, parti içi disiplin işliyor! Malum 10 Aralıçıların dokunulmazlıkları var :)

 

 

Bknz; hepimizin bunda payı büyük, hala gözüne far tutulmuş tavşan misali izliyoruz!

 

 

Görmüyor musunuz oynanan oyunu???

 

 

Halk TV ve KRT’de eski Doğan Medya kılıç artıkları 2. Cumhuriyetçiler çıkartılıyor. T24’le Kemal Kılıçdaroğlu’nun kapalı kapılar ardında yaptıkları yemeği MİLAT olarak görüyorum. Bir çok vaka o günden sonra cereyan etti.

 

 

Bana göre;

 

 

Amaç 2. Ekmelleddin olarak, ABDullah Gül’ü ambalajlayıp, parlatıp; George Clooney diye, önümüze tek menü olarak dayatmak! Ya Tayyip diyecekler ya Gül!

 

 

Kurbağa misali; kaynayan kazanın içinde zıplamayı unuttuk!
Kendimizi artık ördek sanıyoruz! Portakallı Pekin usulü güzel pişeriz, ağızlara layığız..

 

 

Birileri, ‘Siyasal islam çöktü, Gezi’yi destekledim’ diyerek, sol romantik ruha bürünmüş!

 

 

Hayrinüssa Hanım da, yakında yırtık blue jean giyer de Gezi Parkı’nda zafer işareti yaparsa şaşırmayın!

 

 

Şimdiden üniversite yapacağız diye halka, söz verdiğimiz, bin odalı Saray için tadilat planlarına da, mimarları ile başlamıştır :) Malum Emine Hanım’a nispeti seviyor!

 

 

Bizi adeta Gezizekalı yerine koyuyorlar!

 

 

Sanırsınız ki; TOMAların önüne ABDullah Gül yattı, biber gazını o yedi?!

 

 

HDP ile çok sıkıfıkıyız ya; HDP de Gezi için ağzını açmış güya!

 

 

HDPliler bize o dönemde sırtlarını döndüler!

 

 

Anımsayın, Ankara’da, İstanbul sokaklarında biz gençleri, Diyarbakır, Van, Mardin’den gelen Çevik kuvvet ekipleri ve üzerinde Ağrı, Hakkari yazan Tomalar, akrepler kovaladı…

 

 

Bakın; İYİ Parti, CHP’nin vekil vermesi ile kuruldu, Davutoğlu’nun Geleceği’nin geleceği yok %1 bile değil, Saadet’in başındaki şahıs, dün 2 Temmuz’da, Madımak’ta otelde canlar yanarken, itfaiye yollamayı, saatler sonra hatırlayan belediye başkanı, Ali Babacan siyasete Melih Gökçek’in belediyedeki danışmanı olarak başladı. HDP bir başka yazı konusu. Şimdi bunlar, Türkiye’nin en köklü ve oy oranı olarak da 2. partisini yönetmeye çalışıyorlar.

 

 

Yarın olacakları size özetleyeyim;

 

 

Ekrem daha genç belediyeyi bırakamaz, istifa ederse İstanbul’u meclis üyeleri oylamasında kaybederiz diyecekler, keza Ankara ve Mansur Yavaş da o durumda. Muharrem İnce’yi Yalan ve iftiaralarla karalamayı sürdürecekler. Peki ne olacak?

 

 

İyi Parti, Saadet, HDP, Babacan vs ittifak ortaklarımız içinden, bazı isimler, ‘Gül olsun, hepimizi toparlası’ diye algı yaratacaklar. 15 yaşındaki biriyle evlenen Gül bize, yaldızlı hediye kutusu ile sunulacak. Az kaldı bekleyin ve izleyin. Biz bu filmleri daha önce de gördük!

 

 

Kemal Bey’in, ‘Abdullah Bey iyi ve tarafsızCumhurbaşkanlığı yaptı’ sözleri de, Davutoğlu ve Babacan için ‘%90 benzeşiyoruz’ demesi de tesadüf değil! Geriye kaldı %10, siz o taraftan biraz adım, onlar bu taraftan biraz adım attı mı; %100’de buluşuveririz.

 

 

Not: Yazılarımı beğenen çok, bakalım parti içi disiplin korkusuna kapılmadan kaç kişi paylaşabilecek :)

 

 

ENGİN BALIM Twitter