İmamoğlu: Hazırlıklarımız tamam, sandıkta kontrolümüz en üst seviyede!

İmamoğlu: Hazırlıklarımız tamam, sandıkta kontrolümüz en üst seviyede!
21 Mart 2024 19:35

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, “Biliyorsunuz 2019’da aklımıza gelmeyen türlü türlü işler başımıza geldi. Sandıkta kontrolümüz en üst seviyede var. Ama seçim günü, bir fazla kişi daha görev alırsa, gücümüze güç katacak.” dedi.

 

 

İmamoğlu, İstanbul Beyoğlu’nda “Girişimci ve Sürdürülebilir İstanbul İçin Tam Yol İleri” isimli proje tanıtım toplantısında konuştu.

 

Sandık güvenliğine işaret eden İmamoğlu, “Hazırlıklarımız tamam, sandıkta kontrolümüz en üst seviyede var. Ama seçim günü, bir fazla kişi daha görev alırsa, gücümüze güç katacak. Biz güçlendikçe, açıkçası güvencemiz daha da artacak. Bütün karanlık oyunlar, daha başlamadan bozulacak.” dedi.

 

İmamoğlu, 2019 seçimlerini hatırlatarak şu sözleri söyledi:

 

“Biliyorsunuz 2019’da, aklımıza gelmeyen türlü türlü işler, başımıza geldi. Bu anlamda, önden ve öncü bir biçimde, kararlı bir şekilde görev almanızı, bizi yalnız bırakmamanızı çok ama çok istiyoruz. Onun için durmayın, beklemeyin ve görev alın. Parti örgütlerimizle irtibata geçin. İstanbul Gönüllüleri ile irtibata geçin. Oyunuza, sandığınıza, şehrinize hep birlikte sahip çıkalım. Sizler sahip çıkın. Umutlarınıza, hayallerinize, geleceğinize sahip çıkın.”