Halı yıkamak kabusunuz olmasın

Halı yıkamak kabusunuz olmasın
28 Nisan 2018 13:57

Bizler halıyı çok seven, evimizin her köşesinde kullanlan bir toplumuz. Diğer ülkelerin aksine bizler halılarımıza tertemiz bakmayı severiz. Ama ne kadar temiz baksakta malesef ki kirlenmeye çok müsaitler. En nihayetinde ayaklarımızla sürekli üstlerindeyiz. Temizliği kabusumuz olarak kalmasın diye artık Ankara’da halı yıkama fabrikaları imdadımıza yetişiyor.

 

 

Artık halılarınızı dilediğinizce temizliğiyle övünerek sergileyebilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken Ankara’da en iyi halı yıkama fabrikası nerededir sorusuna cevap aramak yeterli olacaktır. Çünkü halı yıkama ciddi bir iştir. Halı diplerinde barınan bakteriler ev ortamında yıkanan halılarda kalırlar. Ama halı fabrikaları bu iş için üretilmiş ekipmanlarıyla halılarınızı en hijyenik şekilde yıkayıp size servis ederler. Ankara halı yıkama ile ilgili arama yapıyorsanız doğru yerdesiniz. Sizler için halıların temizlik yolculuğunda nelere dikkat etmeniz gerekiyor bunları paylaşacağız. Öncelikle halılarımız ne kadar temiz gözükse de bakteri florası için en uygun yerlerdir bunu belirtmeliyiz. O yüzden belirli periyotlarla mutlaka yıkamaya göndermemiz şart. Ama sizin evde yıkayabileceğiz şekilde yıkayan yerlere yıkatmanız  sizin için hüsranla bitecek bir deneyim olacaktır. Zira bir ara her oto yıkamacısının halı yıkamayı ek iş haline getirdiklerini ve tozuyla, pisiyle geri geldiklerini unutmayalım. Halı yıkamak için çok profosyonel düzeyde makineler mevcut. Sizlerde Ankara’daki halı yıkama fabrikaları içerisinden en iyisini aramakta haklısınız.Artık herkesin evinde en az bir alerjen bünyeye sahip birey bulunmakta. Halılar da malesef alerjik bünyelerin en büyük düşmanı. Halısız ev düzensiz bir ev görüntüsü verdiğinden dolayı alerjik bünyeyede sahip olsak halılarımızdan vazgeçemiyoruz. Bu sebeple Ankara’da en iyi halı yıkama nerede ve nasıl bir yıkama şekline sahip bu sorulara cevap bulmanız için derlediğimiz yazımızda size bir kaç tüyo vermek isteriz. Halı yıkama şirketi halılarınızı nasıl toparlıyor sonuçta yıkanacak olsada yine de hijyenik bir şekilde gitmeli. Kaç gün içinde döneceğini size net bir şekilde belirtiyor mu? Halılarınız makinalar ile mi yıkanıyor. Ve kurutulan ortam havadar ve hijyenik mi? Bu sorularınız eşliğinde bulduğunuz şirket zaten yıkanan halıyı odanıza açtığınızda kendini belli eder. İlk önce halınız mis gibi kokmalı ve varsa lekeli yerleri temizlenmiş olmalı. Çok sıcakta yıkanan halıların bazı bölümleri malesefki yanmış oluyor herhangi bir defo ile getirilmemeli. Pek çok duyduğumuz bir olayda kaybolan halılar. Halılarınızı sayarak alan sayarak veren şirketler sizi Ankara’da en iyi halı yıkama arayışınıza yaklaştıracaktır. Maliyetleri de göz korkutan cinsten değil. Çünkü evde yıkanan halılar için bile hem deterjan hemde su harcayacak ve malesef ki bakterilerden kurtulamayacağınız gibi temizleme işiniz suni olacaktır. Sadece üstü yeni yıkandığı için temiz gözükecektir. İsraf edilen onca suda cabası olacaktır. Size kalan yorgunluktan bahsetmemize hiç gerek yok.

 

Ankara’daki halı yıkama fabrikaları ile bu dertleriniz bitsin, kıymetli vakitlerinizde size ve sevdiklerinize kalsın diyoruz. İyi temizlikler diliyoruz.