Ecevit İyi Ki Bugünleri Görmedi!

Ecevit İyi Ki Bugünleri Görmedi!
7 Ekim 2011 15:49

Dönemin İçişleri Bakanı Beşir Atalay Hakkında CHP’nin Gensorusuna ‘Hayır’ Diyerek Bakanı Kurtaran CHP’li…HH 2. Halıcı Dosyasını Açıyor.

HH ÖZEL HABER

Dönemin İçişleri Bakanı Beşir Atalay Hakkında CHP’nin Gensorusuna ‘Hayır’ Diyerek Bakanı Kurtaran CHP’li…

 

HH 2. Halıcı Dosyasını Açıyor.

 

HH ÖZEL HABER

 

CHP’LİLER BU HABERİ DUYUNCA İSYAN EDECEKLER.

 

CHP’NİN HANGİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE MİLLETVEKİLLİ BEŞİR ATALAY HAKKINDA CHP’NİN VERDİĞİ GENSORUYA RED OYU VERDİ.

 

“Oyum AKP Ve Atalay’a!”

 

 

25 Şubat 2010 Tarihinde CHP  ”Demokratik açılım diye adlandırılan proje kapsamında, terör örgütü mensuplarının yargı sürecini etkileyen, bu konuda özel yargılama düzeni sağlamak için devletin olanaklarını seferber eden, terör örgütü mensuplarının tutuklanmaması için hukuku çiğneyip, yargıyı yönlendiren pazarlıkları yapan, bu amaçla gizli müzakereler yürüten Bakan Atalay hakkında gensoru açılmasını arz ve teklif ederiz.”

 

Diyerek içişleri bakanı Beşir Atalay hakkında gensoru vermişti. Gensoru Akp firelerine rağmen reddedilerek Atalay’ın bakanlığı korunmuş ve Habur’da yaşananlar böylece parlementerlerin çoğu tarafından onaylanmıştı.

 

Gensoruya CHP,MHP,DSP ve bazı AKP Milletvekilleri evet derken BDP çekimser kalarak tutumunu açık şekilde belirtmişti.Buraya kadar her şey normaldi. Ta ki araştırmalarımızda bizleri şok eden bir ayrıntıya rastlayana kadar.

 

Tutanakları incelememizin ardından gensoruya red verenlere baktığımızda oylamada CHP’nin gensorusuna hayır veren bir vekile rastladık. HH olarak hemen dönemin bazı vekilleriyle yaptığımız görüşmeler bizi  ve tutanakları da doğruluyordu.

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Emrehan Halıcı CHP’nin Gensoru önerisine ‘Hayır’ demiş ve bu konuda lobi de yapmıştı!

 

HH Olarak bu ayrıntıyı kaçırmadık. Haberimizin sonunda CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekilli Emrehan Halıcı’nın Hayır oyu verdiği gensoru teklifinin açıklamasıyla sizleri yeniden başbaşa bırakıyoruz :

 

25 Şubat 2010 Tarihinde CHP  ”Demokratik açılım diye adlandırılan projekapsamında, terör örgütü mensuplarının yargı sürecini etkileyen, bu konuda özel yargılama düzeni sağlamak için devletin olanaklarını seferber eden, terör örgütü mensuplarının tutuklanmaması için hukuku çiğneyip, yargıyı yönlendiren pazarlıkları yapan, bu amaçla gizli müzakereler yürüten Bakan Atalay hakkında gensoru açılmasını arz ve teklif ederiz”

 

HH