Dört devrim ve CHP

Dört devrim ve CHP
16 Nisan 2012 15:31

Biz herkesin hayatını, ülkenin geleceğini değiştirecek bir vizyon ortaya koyacak ve bu vizyonu gerçekleştirerek güçlü siyasi iradeye sahip olduğumuzu kapsamlı ve ayrıntılı programımızla milletimize anlatacagiz

Biz herkesin hayatını, ülkenin geleceğini değiştirecek bir vizyon ortaya koyacak ve bu vizyonu gerçekleştirerek güçlü siyasi iradeye sahip olduğumuzu kapsamlı ve ayrıntılı programımızla milletimize anlatacagiz.

 

 

 

Dr.Ali Arif ÖZZEYBEK     H&H YORUM

 

Hedeflerimiz, demokrasi ve özgürlükler temelinde toplumsal ve siyasal hayatımızın yeniden düzenlenmesi, gelişmiş, modern ülkeler düzeyinde bir toplum-devlet ilişkisinin kurulması ve milleti yeniden kaynaştırma iradesinin ortaya konması doğrultusunda ilerleyecektir.

 

Programımızın taşıdığı iddia herkes için zenginliğin ve refahın sağlanması, insanlarımızın aş-iş kaygısından kurtulması ve insanlarımızın saygın bir ülkenin kendine güvenen vatandaşları haline gelmesi iddiasının gerçeğe dönüştürülmesidir.

 

 

Cumhuriyet Halk partisi sınırlarına gömülen değil, manevi coğrafyasıyla ilgilenen; boyun eğen, taviz veren değil, haklarını her şartta korumasını bilen bir Türkiye için göreve taliptir.

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi tüm örgütleri, kademeleri, kararları, geleceğe yönelik program ve vizyonuyla millet iradesinin asli temsilcisi olarak milletin karşısındadır. Siyaset alanındaki boşluktan, yaşanan toplumsal krizlerden, dalgalanmalardan, korkutma, kaygı yaratma siyasetlerinden beslenen anlayışlar artık aynı yöntemlerle milletin huzuruna çıkamayacaklar ve varlık bulamayacaklardır. Partimizin iddiası, siyasetin, toplumsal ve ekonomik hayatın yeni baştan düzenlenmesi, küreselleşen dünya sisteminde ülkemizin ilk beş büyük güçten birisi haline gelmesi, herkesin refah içinde yaşadığı, vatandaşı olmaktan onur duyduğu özgür ve demokrat büyük Türkiye'nin kurulmasıdır.

 

 

Bu ülkede yaşayan yetmiş milyonun hayatını değiştirecek, ülkemizi Cumhuriyetin yüzüncü yılında bir büyük süper güç haline getirecek olan  Bu irade ve vizyonun cumhuriyet halk Partisi'n de vardır

 

 

Ucuz polemiklerin, sloganların, karalamaya dayalı siyasetlerin sahibi olan  diger partilerle cumhuriyet halk partisinin  en büyük ayrımı, milletimize vaadimiz ve namusumuz olan irademiz ve vizyonumuzdur.

 

 

Toplumcu, demokrat, özgür bir adalet düzeninin zengin ülkesini kurma değerleri üzerinde yükselecek olan partimiz bu irade ve vizyon ile Türkiye'yi kucaklaştıracak ve dünyanın gözbebeği haline getirecektir


Yazarın Son Yazıları:
Herkes için eşit fırsatlar sunan Anayasa Mümkün mü ? Batsın bu dunya.
Bu kan durmalı; Çözüm önerim
CHP yenileştirmeci olmalıdır