Dna Hotel Dalyan

Dna Hotel Dalyan
14 Şubat 2022 12:35

Muğla’da yer alan Dalyan yerli turistlerin yeni keşfettiği, yabancı turistlerin ise özellikle İngiliz turistlerin çok sık tercih ettiği popüler bir tatil bölgesidir.

 

 

Temiz havası, doğası, Avrupa’nın en iyi plajı olan İztuzu plajına ve Kargıcak koyuna sahip olması bir diğer ünlü plaj olan Sarıgerme plajına 20dakika mesafede olması, kral mezarları ve caretta caretta kaplumbağaları ünlüdür.

Dna Hotel Dalyan, Dalyan şehir merkezine çok yakınlığı ile yürüme mesafesinde olup 2021 yılında hizmete açılmıştır. +14 yaş üzeri ve misafir kabul etmektedir. Oda kahvaltı konseptinde hizmet vermektedir. Kısa zamanda olumlu yorumları ile dalyan otel sıralamasında ilk üç içerisinde yer almaktadır.

Dna Hotel Dalyan iç mimar tarafından lüks şekilde dekore edilmiş ve yapılmıştır. 13 adet odası bulunmaktadır. Oda çeşitleri havuz girişli oda, havuz manzaralı oda, standart oda ve 3 kişinin konaklama yapabileceği çatı katı odaları

bulunmaktadır.

Odalarında 43 inç smart led televizyonda dsmart yayın, netflix, amazon prime video, youtube gibi uygulamalar, nespresso kahve makinesi, minibar, 100mbps yüksek hızlı internet, rhaneva marka lüks buklet ürünleri, merkezi sistem klima sistemi, çalışma masası, berjer, laptop tipi kasa, saç kurutması makinesi ve kartlı anahtar giriş sistemi bulunmaktadır.

Dna Hotel Dalyan’ın en büyük yeniliği ise ekolojik tuzlu su yüzme havuzuna sahip olması ve yüzme havuzunun otelin etrafını çevrelemesidir. Bu özelliği ile odanızdan yüzme havuzuna girebilirsiniz.

Yüzme havuzu kenarında bulunan D Cafe Bistro ise chill out, lounge müzikler eşliğinde, zengin içecek menüsü ve atıştırmalıkların keyfini çıkarabilirsiniz.

Dna Hotel Dalyan en iyi fiyat garantisi ile rezervasyon yapmak için telefon ile arayabilir, whatsapp üzerinden mesaj yazabilir veya güvenli olarak web sitemiz üzerinden online rezervasyon yapabilirsiniz.

Otelimiz Dalyan şehir merkezine 5 dakikalık yürüme mesafesinde, İztuzu plajına 13 km ve Dalaman havalimanına 30 km mesafede bulunmaktadır.

Dna Hotel Dalyan

+90 545 302 42 29

Dnadalyan.com