CHP’nin İstanbul’daki  tek kadın adayına 8 Mart jesti!  Aylin Kotil’den Eyüp’e çıkartma

CHP’nin İstanbul’daki tek kadın adayına 8 Mart jesti! Aylin Kotil’den Eyüp’e çıkartma
8 Mart 2019 10:58

CHP’nin İstanbul’da tek bir kadın aday çıkartması, CHP’li kadınlarca eleştiri konusu olmuş, sürekli sosyal medya üzerinden, tartışmaların sürmesine neden olmuştu.

 

 

H&H ÖZEL HABER

 
Bilindiği üzere CHP, İstanbul’da bir tek Eyüp’de Emel Bilenoğlu’nu aday göstermişti.
Bilenoğlu’na dün tanınmış bir hemcinsinden sürpriz destek ziyareti geldi. Önceki yerel seçimlerde AKP’nin kalesi konumundaki Beyoğlu’ndan aday olarak, CHP oylarında önemli bir artış sağlayan Rizeli yazar ve aktivist Aylin Kotil, Bilenoğlu ile birlikte okul aile birliklerini gezerek velilerle kahvaltıda buluştu. Kotil, CHP’nin oylarını Beyoğlu’nda 35 binden  %50 arttırarak 52 bine çıkartmıştı.

 

7

Kendisi de eğitimci ve anaokulları sahibi olan Kotil, Bilenoğlu’na sahip çıkmaları için Eyüplü kadınlara seslendi.

 

 

Daha sonra Eyüplü kadınların yanından ayrılan, CHP’li iki gözde kadın, Rizeli meclis üyesi Mustafa Tüysüz ile Eyüp’te Rizelilerin yoğun olarak gittikleri kahveleri ziyaret ederek, Bilenoğlu için hemşerilerinden oy talep ettiler.
Kotil, haftaya da, Rizelilerin yoğun olarak yaşadıkları, Eyüp’teki mahallelerde, tek tek kapı kapı, arkadaşı ve hemcinsi Bilenoğlu için dolaşacağını belirtti.

44
H&H olarak herkesin ”kadın aday yok” diye söylendiği, eleştirmek dışında bir şey yapmadığı, son günlerde, Kotil’in yaptığı bu örnek davranışı takdir ettiğimizi belirtmek istiyor; başta Bilenoğlu ve Kotil olmak üzere tün kadınlarımızın, kadınlar gününü kutluyoruz…

1

2

3

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

44