CHP’li Tekin’den AKTROL iddiası!

CHP’li Tekin’den AKTROL iddiası!
12 Mayıs 2023 10:42

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye sahte görüntülerle kaset iftirası atanların Ak Trol olduğunu söyledi:

 

 

Gürsel’in Tekin’in açıklaması şöyle:

 

 

“Sayın Muharrem İnce’ye sahte görüntülerle kaset iftirası atan hesap eski Ak troll çıktı. Hesabın operasyonel olarak kullanıldığı açık. 14 Mayıs’tan sonra Türkiye’ye AKP döneminde gelen gizli ve hukuk dışı görüntülerle insanların onur ve şerefine saldıran bu iğrençlik de son bulacak.

Gizli kayıt görüntüler, aday seçilmek için cd hazırlatıp göndermeler, basına sızdırılan tapeler, iddianamelerde yer alan kayıtların medya mensuplarına verilmesi, kumpas davalar, siyasi operasyonlar hepsi AKP döneminde Erdoğan’ın bilgisi dahilinde yaşandı.

Sahte delil üretmeler, bu delilleri yerleştirip özel yetkili savcılarla soruşturmalar, Haliç’te yaşayan Simon’lar, paralel yürüyenler, ne istediyse verenler hukuk devletine ve demokrasiye savaş açıp bu alçaklık rejimini kurdular. Şimdi bu dönem kapanıyor.

Hesap açıldığı zaman Twitter’da destekleyen ve duyuran da ilginç bir isim. Çok eşliliği savunan, Medeni Kanun’a hakaret eden Ali Edizer.

Her twitter hesabının bir idsi var. Bu id üzerinden twitter geçmişi görülebiliyor. Ali Yeşildağ’ı taklit eden hesabın geçmişi aşağıda