CHP Yenimahalle adayı Yaşar: Parada, makamda gözüm yok

CHP Yenimahalle adayı Yaşar: Parada, makamda gözüm yok
23 Mart 2014 09:27

CHP Yenimahalle Belediye Başkan adayı ve mevcut Başkan Fethi Yaşar, Öz Ankara Toptancılar Sitesi’nin düzenlediği toplantıya katıldı. Öz Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Yılmaz’ın ev sahipliği yaptığı ziyarete, esnafın ilgisi yoğundu.

 

Yaşar’a ziyaretinden dolayı teşekkürlerini sunan Yılmaz, “Göreve geldiği 2009 yılından bu yana Fethi Yaşar, sıkıntılarımızda her zaman yanımızda olmuştur. Kendisi de esnaflıktan geldiği için bizleri daha iyi anlamakta ve elinden geldiği kadar bizlere yardımcı olmaya çalışmaktadır” dedi.

 

ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ KÜÇÜK ESNAFI YOK ETTİ

 

Yaşar, ise esnafın yaşadığı zorluklara değinerek, “Esnafın ne sıkıntılar çektiğini iyi biliyorum. İflas edenleri, maaş ödeyemeyenleri gördüm. Bölgemiz ticaret ve sanayi alanı olarak önemli bir bölge, ancak bugün ülkemizin içinde bulunduğu ortamda, küçük ve orta sınıf esnafı iflas etmekten nasıl kurtaracağımıza bakmalıyız. Alışveriş merkezleri küçük esnafı yok etti. Bunların önüne geçmek, esnafımızın sorunlarını çözmek için canla başla çalışmalıyız” dedi.

 

PARADA, MAKAMDA GÖZÜM YOK

 

Her yere ve herkese sahip çıktığını vurgulayan Yaşar, “Sağlık kurumlarına, okullara, camilere, derneklere sahip çıktım, kimseyi ayırt etmedim. Makamda, mevkide, parada hiç gözüm yok. Benim için önemli olan insanları mutlu edecek hizmetlere imza atmak ve hayır duası almaktır. Herkesin yaşamaktan mutlu olacağı bir Yenimahalle için, eşit hizmet için seçimleriniz doğru yapın” dedi.