CHP Beyoğlu adayı Güney’den AK Partili Yıldız’a tepki: Sağ elin verdiğini sol el görmeyecek

CHP Beyoğlu adayı Güney’den AK Partili Yıldız’a tepki: Sağ elin verdiğini sol el görmeyecek
23 Mart 2024 11:08

Cumhuriyet Halk Partisi Beyoğlu Belediyesi Başkan adayı İnan Güney, AK Partili Beyoğlu Belediye Başkanı Ali Haydar Yıldız’ın seçim çalışmaları kapsamında dolaştığı evlerde kameralar eşliğinde yardım kartı dağıtarak bu görüntüleri reklam amaçlı yayınlamasına tepki gösterdi: “On gün sonra kameralar önünde, canlı yayınlarda insanlara yardım kartı dağıtma dönemi de bitiyor. Sağ elin verdiğini sol el görmeyecek.”

 

 

CHP’nin Beyoğlu adayı Güney, seçim çalışmalarında yardım kartı dağıttığı anları kaydedip, sosyal medya hesabından da bu görüntüleri paylaşarak reklamını yapan AK Partili Yıldız’a sert tepki gösterdi.

Beyoğlu’nda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da katıldığı mitingde konuşan Güney, Yıldız’ın tepkiler sonrası kaldırdığı görüntüleri anımsatarak, on gün sonra bu dönemin sona ereceğini belirtti.

Güney, şunları söyledi: “On gün sonra sosyal yardım bekleyen Beyoğlu halkının yüzü gülecek. Ama sağ elin verdiğini sol el görmeyecek. Kameralar önünde, canlı yayınlarda insanlara yardım kartı dağıtma dönemi de bitiyor Beyoğlu’nda.”