Cemal Enginyurt ile Bakan Varank birbirine girdi: Hesap vereceksiniz!

Cemal Enginyurt ile Bakan Varank birbirine girdi: Hesap vereceksiniz!
7 Eylül 2022 09:15

Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt sosyal medya üzerinden Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile tartıştı.

 

 

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a yüklenerek, “Ahkaksızlık yapanlar,karşısındakini kendi gibi görür. Sence de öyle değil mi @varank ? İnşallah gün olacak,Hukuk önünde ne söylediysek hesaplaşacağız. Çok kızdığına ve son zamanlarda fazla saldıray olduğuna göre,sıkıntı büyük sende Gün ola harman ola Hesap vereceksiniz.” ifadelerini kullandı.

 

 

“NE ALA ZİHNİYET”

 
Cemal Enginyurt’un, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın kuzeninin Emlak Konut ihalesi aldığı yönündeki iddiasına Varank’tan yanıt geldi. Varank paylaşımında, “Yalanı, manipülasyonu, itibar suikastini siyaset sanan ahlaksızlara cevap versen; “bakana bak nasıl konuşuyor? git mahkemeye ver” diyorlar. Dava açsan; “bakana bak sesi çıkmadı” diyorlar. Yani haysiyet cellatlığı yapıp yanlarına da kâr kalsın istiyorlar. Ne âlâ zihniyet!” dedi.