Başbakan'ın bizimle sorunu yoktur

Başbakan'ın bizimle sorunu yoktur
30 Ocak 2012 16:40

Galatasaray Kulübü'nün Başkanı Aysal geçtiğimiz hafta katıldığı bir programda 25 milyon Galatasaray taraftarından 20 milyonunun AKP'ye oy verdiğini söylemiş ve eklemişti: "O yüzden bu noktada Başbakan'ın bizimle bir sorununun olduğunu sanmam." Bu sözler çokça konuşuldu ve herkes tarafından çeşitli şekillerde yorumlandı. Aysal ise bu yaygaranın üzerine bir açıklama yaptı ve acıklamasında mizahi bir soruya nükteli bir cevap verdiğini belirtti.

Galatasaray Kulübü'nün Başkanı Aysal geçtiğimiz hafta katıldığı bir programda 25 milyon Galatasaray taraftarından 20  milyonunun AKP'ye oy verdiğini söylemiş ve eklemişti: "O yüzden bu noktada Başbakan'ın bizimle bir sorununun olduğunu sanmam." Bu sözler çokça konuşuldu ve herkes tarafından çeşitli şekillerde yorumlandı. Aysal ise bu yaygaranın üzerine bir açıklama yaptı ve acıklamasında mizahi bir soruya nükteli bir cevap verdiğini belirtti.


 


   Şimdi soruyorum ve sizleri hep birlikte düşünmeye davet ediyorum;


 


Galatasaray taraftarı kaç milyondur? 25 milyon olduğundan emin misiniz?



Diyelim ki 25 milyon, bunun 20 milyonunun AKP'ye oy verdiğini nerden biliyoruz?



Diyelim ki AKP'ye oy verdi, bu sizi niye ilgilendiriyor, bu durum bir kulüp başkanının işi midir?
Verdiler ise ve siz de bunu biliyorsanız, bunu kamuoyu ile paylaşmak sizin göreviniz mi, AKP propagandası yapmak yakıştı mı size?



Eğer Galatasaray taraftarı AKP'ye oy vermedi ise bir Başbakan'ın bu duruma kafayı takması ve sizinle sorunu olması normal bir durum mu?



Bildiğiniz bir şey mi var, başka partilere oy veren spor kulüplerine bir gözdağı mi veriliyor? Fenerbahçeliler AKP'ye oy vermedilerse Başbakan ile sorunu mu olmalı veya bu durum Başbakan Fenerlilerle uğraşacak anlamına mı gelir?


 



   Gariplikler ülkesi olduğumuz icin artık, her an herkesten her türlü açıklamayı bekler olduk. Bugün bir kulüp başkanı çıkıyor ve biz size oy verdik, bizimle sorununuz olamaz diyorsa, dün bir Bakan çıkıp, Şike soruşturmasına gönderme yapıyor ve ince ayar çekerek Kupayı bize verin diyorsa çivisi çoktan çıkmış bir ülkede yaşıyoruz demektir.


 


   Bütün kirli ve temiz eller birbirine karıştı. Siyaset nerede başlıyor, nerede bitiyor belli değil. Spora siyaset karıştırmayın artık. Taraftarin bir tek rengi vardır, o da tuttuğu takımın renkleridir.


 


Dr. Ali Arif Özzeybek – H&H


Yazarın Son Yazıları:
Herkes için eşit fırsatlar sunan Anayasa Mümkün mü ? Batsın bu dunya.
Bu kan durmalı; Çözüm önerim
CHP yenileştirmeci olmalıdır