AK Partili seçmenden İmamoğlu’na: CHP’ye oy vereceğiz, inşallah bunlar gibi bizi utandırmazsınız

AK Partili seçmenden İmamoğlu’na: CHP’ye oy vereceğiz, inşallah bunlar gibi bizi utandırmazsınız
8 Mart 2024 10:25

Bağcılar’da pazar ziyareti yapan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yanına gelen bir yurttaş, 20 yıldır AK Parti’yi desteklendiğini ancak bu seçimlerde CHP’ye oy vereceklerini söyledi: “Eşim de imam hatiplidir, CHP’ye oy vereceğiz seçimlerde. İnşallah bizi utandırmazsınız bunlar gibi.”

 

 

İmamoğlu, CHP Bağcılar Belediye Başkan adayı Cem Kılıç ile Hürriyet Mahallesi’ndeki kapalı semt pazarını ziyaret etti. Pazarda esnaf ve yurttaşlarla bir araya gelen İmamoğlu, yurttaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Esnaftan ve yurttaşlardan gelen sorun, öneri, eleştiri ve talepleri alan İmamoğlu ile yurttaşlar arasında artık yine ilginç diyaloglar gerçekleşti.

Anka’nın haberine göre İmamoğlu, pazar girişinde karşılaştığı bir yurttaşın “Size, şunun için teşekkür edeceğim sadece. Biz, 50 yaşındayız. Biz Demirel’i gördük, Özal’ı gördük, Erbakan’ı gördük, Ecevit’i gördük. Ama inanın şu üslubunuz, Türkiye Cumhuriyeti’nde özlediğimiz siyaset. İnanın üslubunuz yeter” sözlerine, “Eyvallah. Sizi mahcup etmeyeceğiz” yanıtını verdi.

 

 

’20 sene AK Parti’ye oy verdim, şimdi CHP’ye vereceğiz’

 
Banka emeklisi olduğunu söyleyen başka bir yurttaş da İmamoğlu’na desteğini, “CHP’ye bütün hayatım boyunca hiç oy vermedim ben. AK Parti’ye 20 sene verdim. Eşimin akrabaları arasında milletvekili de var. Size haksızlık ettiklerini düşünüyorum. Bazı konularda sizi eleştirdim. Hakkınızı helal edin. Ama ben dahil olmak üzere, eşim de imam hatiplidir, CHP’ye oy vereceğiz seçimlerde. İnşallah bizi utandırmazsınız bunlar gibi” sözleriyle dile getirirken, İmamoğlu da “İnşallah. Biz de layık olacağız. En çok sorumluluğum size” yanıtını verdi.