CHP’li Erbay: Bu seçim aydınlık yarınları isteyenlerle; beşli çetelerinin menfaatini düşünenlerin seçimi olacak!

CHP’li Erbay: Bu seçim aydınlık yarınları isteyenlerle; beşli çetelerinin menfaatini düşünenlerin seçimi olacak!
18 Nisan 2023 09:41

CHP’li Burak Erbay Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyasına destek çağrısında bulundu

 

 

CHP Muğla Milletvekili Av. Burak Erbay, CHP Dalaman İlçe Başkanı Sezer Durmuş, Kadın Kolları Başkanı, Gençlik Kolları Başkanı, ilçe yöneticileri, partililer ve DEVA Partisi Dalaman İlçe Başkanı ile birlikte 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyasına destek çağrısında bulundu.

 

 

CHP Muğla Milletvekili Av. Burak Erbay ve beraberindekiler İş Bankası Dalaman şubesi önüne hep birlikte yürüyerek burada bir basın açıklaması yaptılar.
14 Mayıs tarihinde Türkiye’nin kaderini değiştirecek bir seçim yaşanacağını belirten Erbay, “Ülkemiz çok önemli bir kavşaktadır. Bu seçim ülkenin emeğini, umudunu çalan saray düzenine karşı emek diyenlerin seçimi olacak.” dedi.
Ülkenin içinde bulunduğu durumda, Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na çıktığı bu kutsal yolda katkı vermenin büyük bir görev ve sorumluluk olduğunu ifade eden CHP’li Erbay şunları kaydetti;

 
“Tek adamın saray düzenine karşı, demokrasi, adalet ve özgürlük için yola çıkan Genel Başkanımız ve Millet İttifakı’nın 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu 85 milyon yurttaşa umut olmuştur. Bu seçim, Cumhuriyet için mücadele edenlerle, Cumhuriyet sevdalıları ile Cumhuriyet düşmanlarının seçimi olacaktır. Bu seçim hırsızlara karşı dürüstlerin mücadelesi olacaktır. Bu seçim eşit, adil, aydınlık yarınları isteyenlerle; yandaşlarının, beşli çetelerinin menfaatini düşünenlerin seçimi olacaktır. Biz, ülke sevdası uğruna yüreğini ortaya koymuş insanlar olarak bu davaya katkı vermek için mücadele ediyoruz.”
“Güzel yarınları kurmak adına, güzel umutlarla yaratacağımız aydınlık Türkiye uğruna, tüm yurttaşlarımızı Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun kampanyasına destek vermeye çağırıyoruz. Bu kutlu davaya inanan herkese çağrıda bulunuyoruz. Çünkü söz veriyoruz, yarınlar güzel olacak, bu ülkeye baharları hep birlikte getireceğiz.”
Basın açıklamasının ardından, Burak Erbay ve beraberindekiler, kampanyaya destek için bağışta bulunmalarının ardından CHP Dalaman İlçe Başkanlığı’na yürüdüler.