Yeni Trend Tesettür Elbise Modelleri

Yeni Trend Tesettür Elbise Modelleri
21 Mayıs 2019 16:19

Farklı renk ve desenleri ile günlük hayatın vazgeçilmezi olan elbiseler tesettürlü kadınlar tarafından çok sık tercih edilmektedir. Tunik kullanımı oldukça şık olsa da tunikte birbiri ile bütünleştirilmesi gereken çok parça vardır. Ancak tesettür elbise pek çok bakımdan tesettürlü kadınlara avantaj sağlayan kıyafet türlerinden bir tanesidir.

 

Şifon Elbiseler

 

Yaz günlerinin vazgeçilmezi Şifon elbiseler farklı renk ve desenleri ile size serin bir yaz yaşatacak. Lila, petrol, kırmızı gibi renk seçenekleri ve uygun fiyatları ile hemen elbisenizi sipariş edin.

 

Kot Elbiseler

 

Özellikle spor giyinmek isteyen kadınların vazgeçilmezi olan kot elbiseler uygun fiyatları ve farklı modelleri ile rahatça kombin yapılabilir.

 

Triko Elbiseler

 

Geçiş mevsimlerinde ve kış aylarında kullanabileceğiniz triko elbiselerle ilgili de çok fazla renk ve desen çeşitliliği var. Sarı, mavi, kırmızı, gri, krem, füme gibi renkleri ya da çizgili modelleri ile uygun fiyata satın alabileceğiniz parçalar arasında yer alıyor.

 

Kalem Elbiseler

 

Şık olmak isteyen kadınlar pudra, krem, kiremit ya da gri gibi renk seçenekleri ile kemerli kalem elbiselerden sipariş vermek için https://www.nurhira.com/tesettur-elbise adresini ziyaret edebilirler.