TBMM Başkanvekili Tüzün: Muharrem İnce cumhurbaşkanı olunca Türkiye kazanacak!

TBMM Başkanvekili Tüzün: Muharrem İnce cumhurbaşkanı olunca Türkiye kazanacak!
8 Haziran 2018 12:20

TBMM Başkanvekili ve CHP Bilecik milletvekili  Yaşar Tüzün ile CHP Bilecik adayı Faik Akarkarasu Bozüyük’e STK temsilcileri, muhtarlar, partililer ve vatandaşlar ile iftar yemeğinde biraraya geldi.

 

Yaşar Tüzün ile  Faik Akarkarasu’ya sevgi gösterisi Bozüyük’te CHP’nin gücünü bir kez daha ortaya koydu.

 

 

Yaşar Tüzün, “Meclis’te 4 dönemdir parti gözetmeksizin Milletvekili oldum. Tam Bilecik’e hizmet edebilecek bir makama seçilmişken erken seçime gidilmesi üzücüdür” derken,  Faik Akarkarasu ise, “Cumhuriyetimizi, demokrasimizi, Cumhuriyet Halk Partisi ile Türkiye’de iktidara taşıyacağız” ifadelerine yer verdiler.

 

 

“Bozüyük’ün hizmete ihtiyacı olduğunu en iyi bilenlerdenim”

 

Yaşar Tüzün “Dört dönem de parlamentoda sizleri temsil ettiğimi biliyorsunuz. Bana ulaşan, beni arayan hiçbir hemşerime benim partilim değilsin, bana oy vermedin ön yargısına kapılmadım. Her kim bana ulaşmış, her kim bana sorunlarını anlatmışsa bütün hemşerilerime birinci derece yakınlık gösterdim ve sorunlarını çözmeye çalıştım” dediği konuşmasında şunları söyledi:

 

 

“Çok değerli hemşerilerim hepimizin bir vatandaş olarak, yurttaş olarak bir kaç soruyu kendisine sorması gerektiğini düşünüyorum. 24 Haziran’da sandığa gideceğiz, başta Türkiye’mizin geleceğini, Bozüyük kentimizin geleceğini belirleyeceğiz. Ama sandığa gitmeden önce bütün hemşerilerimden ricam şudur ki eğer Türkiye’de her şey yolundaysa; Soru 1: Neden erken seçim yapıyoruz? Soru 2: Eğer işler yolunda değilse neden tekrar aynı kişiyi Cumhurbaşkanı seçeceğiz ? Soru 3: Eğer ülkeyi sayın Erdoğan kurtaracaksa ülkeyi bugüne kadar kim yönetti. Bu üç soruyu her yurttaşımızın, her hemşerilerimizin kendisine sormasını istiyorum. Eğer Türkiye’de her şey yolundaysa neden erken seçim yapıyoruz. Eğer işler yolunda değil ise neden aynı kişiyi cumhurbaşkanı seçeceğiz. Eğer şimdiki cumhurbaşkanımız ülkeyi iyi yönetti ise bu ülkeyi bu hale kim getirdi sorusunu kendimize sormamız gerekiyor.

 

 

“Tarihi bir dönemde, tarihi bir fırsatı değerlendirmek istiyoruz”

 

 

Ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntıları parlamentoya Bilecik’ten iki milletvekili göndererek bu sorunları çözünüz dediniz.7 Haziran 2015 seçiminde bu kentte Bozüyük ilçemizde Cumhuriyet Halk Partisi’ni 1’inci parti yaptınız.1 Kasım 2015 seçimlerinde Bozüyük merkezinde yine 1’inci parti yaptınız.Ama ben isterdim ki Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında milletvekili olarak sizlere hizmet etmek isterdim ama nasip olmadı. Şimdi ise tarihi bir dönemde, tarihi bir fırsatı değerlendirmek istiyoruz.

 

 

Sevgili hemşerilerim, yapmış olduğum görevleri hepiniz yakinen biliyorsunuz. Partimizin yetkili organlarında görev yapmış bir kardeşiniz olarak Bilecik Belediye Meclis Üyesi ve Bilecik Belediye Başkanlığı yaptığımı ve dört dönem de parlamentoda sizleri temsil ettiğimi biliyorsunuz. Bana ulaşan, beni arayan hiçbir hemşerime benim partilim değilsin, bana oy vermedin ön yargısına kapılmadım. Her kim bana ulaşmış, her kim bana sorunlarını anlatmışsa bütün hemşerilerime birinci derece yakınlık gösterdim ve sorunlarını çözmeye çalıştım. Cumhuriyet tarihinde ve parlamento tarihinde ilk defa iki milletvekili çıkaran bir ilde Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili seçilme onurunu milletvekili arkadaşlarım beni seçerek yaşattı, sizlerde parlamentoya göndererek yaşattınız. Bu göreve seçildiğim yaklaşık 5 ay süre içerisinde partili, partisiz, bizim partimize oy veren, vermeyen bütün hemşerilerim Yaşar Tüzün ile onur ve gurur duyduğuna inanıyorum, biliyorum. Bu makamın daha önümüzdeki süre içerisinde 21 ay gibi bir zamanı vardı. Özet olarak şunu anlatmak istiyorum, Bilecik’imize ve bölgemize tamda bu makamın fırsatını imkanını kullanacağımız bir dönemde seçime gidiyoruz.

 

 

“Bozüyük’ün hizmete ihtiyacı olduğunu en iyi bilenlerdenim”

 

 

Türkiye’nin huzura ihtiyacı olduğunu, Türkiye’nin barışa ihtiyacı olduğunu ve Bozüyük’ün de hizmete ihtiyacı olduğunu en iyi bilenlerdenim. 24 Haziran’da bizleri tekrar gönderdiğinizde şunu bilmenizi istiyorum ki bugüne kadar siyasi birikimimi ve tecrübemi daha üst makamlarda sizi temsil edeceğimi huzurunuzda sözünü veriyorum. Ben artık Bozüyüklü kardeşlerimin Yaşar abisiyim, ben artık Bozüyüklü ağabeylerimin Yaşar kardeşiyim. İşte bu özelliklerimi önümüzdeki dönemde de hissedeceksiniz, yaşayacaksınız ve en önemlisi size hizmet olarak geri döndüreceğime huzurunuzda söz vermek istiyorum.

 

 

“Halkımızın parasıyla partinizin propagandasını yapıyorsanız…”

 

 

Sevgili hemşerilerim, bir konuya değinmeden geçemeyeceğim. Özellikle AK Partili Belediye Başkanlarımız Ramazan ayı münasebetiyle iftar düzenliyorlar. Gerçekten çok doğru yapıyorlar, ihtiyacı olan hemşerilerimize iftar vermenin onların ihtiyaçlarını çözmenin mutluluğunu yaşatsınlar ama sizin ödediğiniz su parasıyla, sizlerin ödediği emlak vergisi ile, sizlerin ödediği Belediye’ye kazandırdığı bütçe ile iftar vererek, partilerinin milletvekili adaylarını getirip onlara propaganda yaptırma fırsatını tanıdıkları için onları huzurunuzda kınıyorum. Bu doğru bir yöntem değil, elbette halkımızın ihtiyaçları görülecek ama halkımızın parasıyla partinizin propagandasını yapıyorsanız bu doğru bir yöntem değildir, bunun doğru olmadığını başta Bozüyüklü hemşerilerimiz ve diğer ilçelerdeki hemşerilerimiz yakinen bilmektedirler.

 

 

“Cumhurbaşkanı Muharrem İnce olursa Türkiye’nin kazanacağına inanıyorum”

 

 

Sevgili dostlarım, sevgili hemşerilerim, bu seçimlerde sadece parlamentoya iki tane milletvekili göndermekle yetinmeyeceksiniz, aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti devletinin 13’üncü Cumhurbaşkanını seçeceksiniz. Türkiye Cumhuriyeti devletinin 13’üncü Cumhurbaşkanını seçerken ben inanıyor ve tahmin ediyorum ki bütün Bozüyüklü hemşerilerimiz kendi hemşerilerini tercih edeceklerdir. Cumhuriyet Halk Partisi’nin göstermiş olduğu aday her ne kadar Yalova Milletvekili ise aynı zamanda Bilecik milletvekilidir.

 

 

Bilecik’i, Bozüyük’ümüzü yakinen tanıyan, bölgemizin sorunlarını bilen ve parti içerisinde benim tam 30 yıl öncesinden arkadaşım olan Muharrem İnce’ye oy istiyorum, destek istiyorum. Ben Bozüyük’e güveniyorum, ben sizlere güveniyorum, gerçekten bizleri parlamentoya milletvekili olarak gönderirseniz öncelikle Bozüyük’ün kazanacağını ifade etmek istiyorum ve 13’üncü Cumhurbaşkanı Muharrem İnce olursa Türkiye’nin kazanacağına inanıyorum.”

 

 

chp_iftar_6_1

chp_iftar_8

chp_iftar_13

chp_iftar_193

chp_iftar_247

chp_iftar_286_1