Kadıköy En İyi Avukat

Kadıköy En İyi Avukat
12 Mart 2018 15:06

Mahkemeye düşen bir davamız olduğunda ilk yapacağımız şey iyi bir avukat bulmaktır. Ceza davaları dışındaki davalarda avukat tutma zorunluluğu yoktur ama herkesin yeterli hukuk bilgisi olmadığı için davalarda bir avukat bulunmadığında hak kayıpları yaşanabilir. Bir avukata ihtiyaç duyulduğunda ise önce tanıdık çevreden bilgi almaya çalışırız. Adliye binalarının yakınlarında ve şehirlerin merkezi noktalarında çok sayıda avukatlık büroları bulunur ve hangi avukatın daha başarılı hizmet verdiğini pek bilmeyiz. Kadıköy’de faaliyet gösteren Köse & Yılmaz Hukuk Bürosu kadıköy en iyi avukat kadrosuna sahiptir. Alanlarında uzmanlaşmış  6 avukatımız, stajyer avukatlarımız ve danışmanlarımızla hukukun her alanında avukatlık ve danışmanlık hizmeti veriyoruz. Dava ve uyuşmazlıkların müvekkillerimizin lehine sonuçlanması için doğru ve etkili bir çalışma yürütüyoruz.

 

 

Günümüzün değişen yaşam şartlarında mevzuatlar da neredeyse her gün değişiyor. Bu durumda avukatlık hizmetlerinin güncel bilgilerle verilebilmesi için değişim ve yenilikleri sürekli takip etmek gerekiyor. Hukuk büromuz yeni bilgileri titizlikle takip ediyor ve müvekkillerini en etkili şekilde temsil ediyor. Avukatlık hizmetlerinde avukatlık etik ilkelerinden asla taviz vermiyoruz. Hukuki danışmanlık ve dava takiplerinde temel hedefimiz süratle sonuca ulaşmaktır. Geç gelen adalet, adalet değildir. Kadıköy İstanbul’un en fazla hukuk bürosu olan ilçelerinden biridir. Bu nedenle avukatlık hizmetine ihtiyaç duyduğunuzda sizi en etkili şekilde temsil edecek bir avukat bulma konusunda zorluk yaşayabilirsiniz. Bireysel ve kurumsal müvekkillerimize verdiğimiz başarılı hizmetlerle müvekkil memnuniyeti sağladık ve en iyi hukuk bürosu olarak adımızı duyurduk.

 

İcra ve iflas hukuku, aile hukuku, iş hukuku, ticaret hukuku, sözleşme hukuku, borçlar hukuku, fikri ve sınai haklar hukuku alanlarında danışmanlık ve dava takibi hizmetleri veriyoruz. Çalışma ilkelerimiz ve çalışma alanlarımızla ilgili her türlü bilgiye www.kyhukuk.com.tr sitemizden ulaşabilirsiniz. Herkes günün birinde hukukla ilgili yardıma ihtiyaç duyabilir. Bireylere hukuki desteği ancak avukatların verme hakkı vardır. Hukuk fakültelerini bitiren, bir yıl stajını tamamlayan ve avukatlık ruhsatı alan herkes avukat olabilir. Avukatlar kendi açtıkları veya birkaç avukatla ortak açtıkları bürolarında hizmet verir. Avukatlık serbest meslektir ama verilen hizmet kamu hizmetidir. Köse & Yılmaz Hukuk Bürosu İstanbul Barosuna kayıtlıdır ve Kadıköy’de hizmet vermektedir.