İnternetten güvenli alışveriş yapmak isteyenlere Astropay

İnternetten güvenli alışveriş yapmak isteyenlere Astropay
30 Mart 2017 15:14

İnternet üzerinden alışveriş yapmak büyük bir kolaylıkken, kredi kartı ile internet sitelerinden alışveriş yapmayı herkes tercih etmiyor. Gelişen teknoloji ile birlikte casusların da internette çok daha kolay dolaşabildiğini düşünürsek pek haksız da sayılmazlar. Kredi kartlarındaki taksitlerin yüksek faiz oranları ya da ödeme yapamadığınız dönemlerde gelen ek ücretler çoğu insanı büyük bir sıkıntı içerisine düşürüyor.

 

 

 

 
Kredi Kartı Kullanmak İstemiyorsanız…

 
Kredi kartları faizli sistemleri sayesinde sorunlar yaşatabilir ve kredi kartı kullanmak istemeyen kişiler olabilir. Bu nedenle de internet üzerinden çok fazla web sitesinde kullanabileceğiniz bir kart sistemi olan Astropay ön ödemeli kart sistemini tercih edebilirsiniz.

 
Diğer kartların aksine sizden kişisel bilgilerinizi istemeyen, kredi kartına ihtiyaç duymayan bir sistemdir Astropay. Bu sayede kişisel bilgilerinizi de koruyup, internet üzerinden dilediğiniz alışveriş mağazalarından satın alımlar yapabilirsiniz. Tek yapmanız gereken ise bu ön ödemeli kartı satın almak adına başvuru yapmanız.

 
Tamamen ücretsiz bir şekilde başvurunuzu yaparak, kredi kartlarının aksine, sizin yüklediğiniz ücret kadar limite sahip olursunuz ve kontrolsüz bir alışveriş sorunu yaşamazsınız. Astropay kartınızdan yaptığınız harcamalar, yükleme yaptığınız ya da belirttiğiniz limit ile sınırlı olacaktır. Kredi kartlarında bulunan faiz ya da ödeme yapamadığınız dönemlerde gelen fazladan ücretler gibi sorunları bu kartta yaşamazsınız. Kişisel bilgilerinizin internet korsanlarının eline geçmesi gibi bir problemle de karşı karşıya kalmazsınız.
Kartınızı aldıktan sonra size bir PIN kodu verilecektir. Daha sonrasında da bu kod sayesinde kartınızdaki bakiyeyi güvenle kullanabilirsiniz. Bakiye numarası olarak geçen bu PIN kodunu alışverişleriniz sırasında nakit para gibi de kullanma şansınız var.

 
Astropay Sahibi Olmak İsteyenlerin Yapması Gerekenler İse Çok Basit

 
Siz de kredi kartı kullanmak istemiyorum fakat internet üzerinden güvenli bir şekilde alışveriş yapmak istiyorum, Türkiye sınırları içerisinde satışı olmayan ürünleri alabileceğim yurtdışı çıkışlı sitelerden daha uyguna ürünler almak istiyorum ama kredi kartı kullanmıyorum diyorsanız, https://www.netsiskart.com/astropay sitesini ziyaret edebilirsiniz. Detaylı bilgi sahibi olduktan sonra kısa süre içerisinde kartınıza sahip olup, güven içerisinde, yüzlerce web sitesinden hızlı ve kolay bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz.