Heliocare Ürünleri

Heliocare Ürünleri
29 Eylül 2020 11:02

Değişen çevre koşullarıyla birlikte güneşin zararlı ışınları cildinizi savunmasız hale getirip olumsuz etkilere neden oluyor. Bu yüzden güneşin zararlı ışınları ile daha çok hassaslaşan cildinizi Heliocare güneş ürünleri ile korumayı alışkanlık haline getirebilirsiniz. Güneş koruma filtresi çok kuvvetli aynı zamanda suya dayanıklı olan Heliocare güneş ürünleri, yapı ve performans açısından çok başarılı ürünlerdir.

 

Heliocare Heliocaps Kapsül

 

Güneşin zararlı ışınlarından cildimizi dıştan sağladığımız korumaya ek olarak içten de korumak önemli bir faktördür. Heliocaps kapsül bitkisel içeriği ile cildin UV ışınlarına karşı korunmasında etkili bir gıda takviyesidir. Aynı zamanda sağlıklı bir bronzlaşma ve cilt bakım onarımını sağlar. Günde 1 kez tok karınla kullanılır.

Heliocare Güneş Ürünleri

 

Heliocare 360 Gel Pil Free 50 ml, Heliocare Advanced Güneş Koruyucu Krem SPF50 UVA/UVB 50ml, Heliocare Color Oil Free Compact Yağsız Güneş Koruyucu Krem SPF50, Heliocare Color Gel Cream Renkli Yağsız Jel Güneş Kremi SPF50, Heliocare Gel Cream SPF 50 Heliocare ürünlerinden bir kaçıdır.

Güneşe çıkmadan 20 dakika önce tüm cilde uygulanır. Güneşin yoğunluk gösterdiği durumlarda Heliocare 2-3 saatte bir yenilenerek kullanılır.  Heliocare ürünlerine https://www.kozmela.com/heliocare linkini tıklayarak ulaşmanız mümkün.