Erkek Kabanları İçin Farklı Tasarımlar

Erkek Kabanları İçin Farklı Tasarımlar
26 Aralık 2018 15:33

Erkek kaban modelleri denilince klasik ve spor kesimli modeller akla gelmektedir. Erkek dış giyimde günümüzde kaban erkek kategorisinde çok farklı stilleri görmek mümkün olmaktadır.

 

Erkek Kaban Tasarımlarında Kalite ve Şıklık Arayanlara Öneriler

 

Kaban erkek dış giyim kategorisinde,  belli markalar kumaş kalitesi ve model çeşitliliği bakımından tercih edilmektedir. Bu markalar içerisinde Cacharel Mağazası erkek giyimde önerilebilecek mağazalar içerisindedir. Klasik ve spor tarzda giyinmek isteyen her kesime uygun ürün çeşitliliği olan bu marka da slim ve standart tarzda modelleri mevcuttur.   Beden çeşitliliği çok fazladır.  44 ile  60 bedene kadar uzanmaktadır.  Renk olarak ta beyaz,   gri,    kahverengi,   kırmızı, lacivert,    mavi,  siyah ve yeşil tonlarında geniş bir renk yelpazesi sunulmaktadır. Kumaş kalitesi soğuk ve su geçirmeyecek   özelliktedir.   Kumaş    karışımları,       % 100 polyester,   % 100 yün,  çok karışımlı ve yün karışımlı özelliktedir.  Erkek kaban modellerinde sportif bir duruşun yanı sıra şıklık ta ön plandadır.   Model çeşitliliği içerisinde sadece soğuk kış günleri için değil,  esintili bahar aylarında da giyilebilecek hafiflikte modelleri mevcuttur.   Kumaş,   kapitone, tarzında modellere sıkça rastlamak mümkündür.  Cacharel,   müşteri memnuniyetini ön planda tutan yaklaşımları ile diğer ürünlerinde olduğu gibi kaban erkek kategorisindeki modellerinde de hedef kitlesini her geçen gün arttırmaktadır.

 

Erkek Kaban Modelleri İçin Cacharel

 

Erkek kaban modellerinde aranılan çeşitliliği rahatça bulabilmek için https://www.cacharel.com.tr/erkek-kaban-ve-mont/  sitesinin incelenmesi önerilir.