DESİ kablolu ve kablosuz alarm sistemi

DESİ kablolu ve kablosuz alarm sistemi
8 Kasım 2017 16:09

Kablolu Desi alarm sistemleri, günümüz de en çok kullanılan güvenlik sistemlerinden biridir.

 

 

Özellikle son dönemler de artış göstermekte olan hırsızlık olaylarında korunmak adına bu sistem tercih edilmektedir. Sistemin kurulumunda kullanılmakta olan kontrol paneli, alarm paneli, harici siren, deketörler ve sensörler arasında ki bağlantılar kablolar aracılığıyla yapılmaktadır. Bunun yanı sıra, mekanın sigorta kutusunda sistemin alarm paneline kablo yardımıyla elektrik çekilmektedir. Bununla birlikte alarm sistemine telefon hattı da çekilmekte ve bu sayede herhangi bir olumsuz durum meydana gelmesi halinde sistem tarafından aranabilmektesiniz. Böylece, kablolu Desi alarm sistemleri tarafından almış olduğunuz uyarı ile birlikte olaylara müdahale etme şansınız artmaktadır. Sistemi kullanmak istediğiniz zaman bizimle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Profesyonel ve deneyimli ekibimiz evinize veya işyerinize ücretsiz olarak gelip gerekli analizleri yapmaktadır. Analizlerin yapılma amacı, sistemin nasıl kurulacağının tespit edilmesi ve hangi malzemelerin kullanılacağının belirlenmesidir. Bu belirlemelerin ardından gerekli malzemelerin tedarik edilerek kurulumun gerçekleştirilme aşamasına geçilmektedir.

 

Kablolu bir sistem kullanıldığı için, kabloların doğru bir şekilde takılmış olması önemlidir. Bunun yanı sıra, yanlış bağlantıların önlenmesi için sistemin kurulumundan sonra gerekli kontroller yapılmaktadır. Gerekli kontrollerin yapılmasının ardından sistem kullanımınıza sunulmaktadır. Kablolu Desi alarm sistemlerini genellikle hırsızlardan korunmak için tercih etmekteyiz. Hırsızlar bu tür alarm sistemleri ile korunmakta olan yerlerden uzak durmaktadır. Bunun yanı sıra, kablolu alarm sistemlerinin farklı kullanım amaçlarının olduğunu da belirtmek gerekir. Özellikle yangın gibi beklenmedik olayların gerçekleşmesi halinde olaydan anında haberdarolabilmek için alarm sistemleri kullanılmaktadır. Yangının tespiti için özel olarak üretilmiş olan sensörler, aşırı derecede ısı artışını algılayarak mekanizmayı devreye sokmaktadır. Devreye giren mekanizma sayesinde çevredekiler haberdar olur ve olaya müdahale edebilirler. Ayrıca alarm kutusuna çekilen telefon hattı sayesinde cep telefonunuza da bir uyarı gelmekte ve nerede olursanız olun olaydan sizin de haberdar olabilmeniz sağlanmaktadır. Kablolu Desi alarm sistemleri bu kadar önemli bir yere sahipken sizin ev ve işyerlerinizi güvence altına almamanız kendinize yapmış olduğunuz bir kötülük olacaktır. Bu sebeple hemen sistemi kullanmaya başlayın.

 

 

                                             KABLOSUZ DESİ ALARM SİSTEMLERİ

 

Kablosuz Desi alarm sistemleri ile birlikte evinizin ve işyerinizin güvenliğini sağlayabilmeniz mümkündür. Kablosuz özelliği sayesinde kurulumu oldukça kolay olmakla birlikte fiyat olarak da makul düzeydedir. Her türlü olumsuz durum da yüksek siren gücü ve sistem içerisinde yer alan hat sayesinde telefonunuzu arama özelliği bakımından oldukça kullanışlıdır. Eviniz de veya iş yeriniz de meydana gelen olumsuz olay anında yüksek siren gücü çevreye uyarı verebildiği gibi cep telefonunuza da haber vererek olaylara müdahale edebilmenizi sağlamaktadır. Kablosuz Desi alarm sistemleri, çoğunlukla cep telefonunuza uyarı verebilmesinden dolayı çoğunlukla tercih edilmektedir. Evinize veya işyerinize hırsız girerken kapı ve pencerede ki sensörler izinsiz girişi anında algılayarak uyarı mekanizmasını devreye sokmaktadır. Böylece hırsızlardan haberdar olunmasını ve hırsızların panik yaparak olay yerinden kaçmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca alarm ile korunan bir yer olduğunu gören hırsızlar o yere girmekten vazgeçebilmektedir. Bu da sistemin caydırıcı özelliğinin olduğunun en büyük kanıtıdır.

 

 

Kablosuz Desi alarm sistemleri, oldukça kullanışlı oluşu ve kabloların oluşturabileceği rahatsızlıklardan korunmak için tercih edilmektedir. Sistem de kullanılmakta olan tüm cihazlar uzun pil ömrü sayesinde uzun ömürlüdür. Bu nedenden dolayı cihazların sürekli olarak pilinin değiştirilmesine gerek kalmamaktadır. Sistemin kurulumunda kullanılmakta olan her bir parça test edilerek kurulum işlemi gerçekleşmektedir. Özellikle dedektör ve sensörler büyük dikkatle yerleştirilmektedir. Çünkü sistemin ana elemanları bunlardır ve bunların sorunsuz bir şekilde çalışması gerekmektedir. Kablosuz Desi alarm sistemleri içerisinde kullanılmakta olan sensörler birbirinden farklılık göstermektedir. Bu farklılıklar alarm sistemlerinin kullanış amacından kaynaklanmaktadır. Sadece izinsiz girişlerin algılanması isteniyorsa ona uygun sensörler kullanılmaktadır. Ama bunun yanında gaz kaçağı, yangın, su taşkını ve bunun gibi olumsuz durumların meydana gelmesi halinde uyarı alınması isteniyorsa ona uygun sensörler sistemin kurulumunda kullanılmaktadır. Sizlerde talebinize göre bizlere bilgi verirseniz, profesyonel ekibimiz talepleriniz doğrultusunda kurulum işlemlerini gerçekleştirebilirler. Kurulum işlemi sonrasında sistem kapsamlı bir şekilde test edilerek sorunsuz bir şekilde çalışması sağlanmaktadır. Böylelikle ev ve işyerinizin güvenliğini kullanmakta olduğunuz kablosuz desi alarm sistemleri sayesin de sağlamış olursunuz.

 

DESİ İLETİŞİM İÇİN: 0850 304 46 16-AVRUPA YAKASI :0212 619 11 11 ANADOLU YAKASI :0216 572 55 10