Çocuk masalları Kondosan kanalında!

Çocuk masalları Kondosan kanalında!
21 Ocak 2019 15:46

Günümüz dünyasında teknoloji hızla gelişmeye devam ediyor, ne kadar vazgeçirmeye çalışsak da akıllı telefonlar, tabletler hatta bilgisayarlar çocukların elinden düşmüyor.

 

 

Anne babalar olarak en büyük derdimiz canımızdan daha çok kıymet vermiş olduğumuz çocuklarımız. Onlar güzel ve yararlı şeyler okusunlar, izlesinler, dinlesinler ve öğrensinler diye uğraşıp didiniyoruz. İşte bu şartlar altında video kanalı YouTube üzerinden resmi yayın yapan çocuk masalı kanalı olan Kondosan olarak çocuklarınızı eğitiminde yanınızda olmaktan gurur duymaktayız.

 

En güzel masalları Kondosanda bulabilirsiniz

 

Prenses olarak yetiştirdiğiniz güzeller güzeli kızlarınız için ilgiyle izleyecekleri 12 dans eden prenses, Prenses masalları, Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler, Sindirella, Rapunzel gibi klasikleşmiş masallar yanında tüm çocukların zevkleizleyecekleri Bremen Mızıkacıları, Kırmızı Başlıklı Kız, Balıkçı ile Karısı masallarını da kanalımızda bulabilirsiniz ki bunlar sadece bilinen olarak saydıklarımız.

 

Her geçen gün takipçi sayısının artırmakta olan kondosan kanalımıza abone olmanız halinde çocuğuma ne izleteyim derdinden kurtulacaksınız. Onların televizyon başında boş yere vakit öldürmesinin önüne geçecek, canlarınıza huzurla güzel şeyler izletebileceksiniz.

 

Farklı etkinlikler de yapıyor mu kondosan

 

Sosyal medya üzerinden kanalımızın yapacağı etkinlikleri takip edebilir ve bunlara katılabilirsiniz. Ayrıca çocuk masalı kanalı izlemekle kalmayıp her cumartesi saat 10.00 da yayınladığımız yeni bir çizgi film ve her çarşamba da sürpriz bir video ile kanalımızın sıkı bir takipçisi olacağınıza eminiz.

 

Kendi çocuklarımıza da rahatlıkla izletebildiğimiz hepsi için

 

  • Özenle ve titizlikle seçilmiş
  • Eğitici
  • Öğretici
  • Güvenilir
  • Etik davranışları gösteren

Masallar yanında video ve şarkılara da ulaşarak çocuklarınızı güzel ve verimli vakit geçirmelerini sağlayacaksınız.

 

Kanalımızı izledikçe sevdiklerinize, arkadaşlarınıza tavsiye edeceğinize eminiz. Takipçi sayısının yanında görüntüleme sayımızın da sürekli arttığını lütfen gözden kaçırmayınız. Özel bir çocuk masalı kanalı olan kanalımızı benzer farklı kanallarla kıyasladığınızda kalite farkını açıkça göreceksiniz.

 

Çocuklarınız için seçmiş olduğumuz eğitici ve öğretici masalların, keyifli ve etkili videolar ve sakinleştirici müzikler eşliğinde, çocuklarınızın yaşamlarında kullanabilecekleri davranışlara dönmesini sağlayacak şekilde seçilmiş olan masallar olduğunu göreceksiniz. Böylelikle çocuklarınızın sadece sizden ayrı büyükanne ya da bakıcısı ile birlikte iken mutlu vakit geçirmesini sağlamakla kalmayıp sizinle birlikte iken de güzel şeyler öğrendiklerini görecek, beraber yararlı aktiviteler yapmalarına da olanak sağlayacaksınız.