CHP’li Aydos’tan Ankara EGO Genel Müdür Yardımcısı Eryılmaz’a: Başına buyruk bürokrat, amacın ne?

CHP’li Aydos’tan Ankara EGO Genel Müdür Yardımcısı Eryılmaz’a: Başına buyruk bürokrat, amacın ne?
15 Nisan 2020 13:10

CHP Ankara Kurultay delegesi ve CHP İrade Grubu kurucu ve yöneticilerinden Hakkı Aydos,  eski Emniyet Müdürü ve Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdür Yardımcısı Fatih Eryılmaz’ın kendisini  tehdit ettirdiğini ileri sürdü.

 

 

Eski Emniyet Müdürü ve Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdür Yardımcısı Fatih Eryılmaz’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma tepki göstererek;  paylaşımın altına “Siz bürokratsınız, göreviniz Ankara halkına hizmet etmek, siyasi içerikli paylaşımlar yapmamalısınız” yorumunu yapan Aydos bu yorumunun ardından Eryılmaz’ın kendisini telefonla arattırarak tehdit ettirdiğini iddia etti.

 

 

55b149c0-953f-4ae8-8164-0f1ca6f2743f

Eryılmaz’ın bu paylaşımına yaptığı yorumun ardından, Fatih Eryılmaz’ın telefonla kendisini tehdit ettirdiğini aktaran CHP Ankara Kurultay delegesi ve CHP İrade Grubu kurucu ve yöneticilerinden Hakkı Aydos, konuyu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a da ilettiğini Yavaş’ın kendisine “Yazma bana uğraşamam bu işlerle. Benimki bana yeter. Kapat gitsin” yanıtını verdiğini belirtti.

 

 

 

Aydos yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

 

 

“Ülkücülük adı altında AKP’cilik yapan EGO Genel Müdür Yardımcısı Fatih Eryılmaz ve ayak takımına benim 50 yıllık CHP’liliğimi sorgulamak düşmez. CHP öncülüğünde, Millet İttifakı ile 25 yıl aradan sonra birçok belediyeyi halkımıza alın teri ile hizmet etmek için kazandık.

 

 

Bu makamlar Fatih Eryılmaz gibi kişilerin egolarını tatmin edeceği yerler değildir. Bu ülkeyi seven farklı düşüncelerden olan dostlarımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz.

 

 

Siyasetçiler siyaset yapacak, bürokratlar bürokratlığını yapacak. Ben de 50 yıllık CHP’li olarak partimi ve partililerimin hakkını hukukunu korumakla görevliyim.

 

 

Kimse troll hesaplarla ya da arkamdan konuşarak beni tehdit edemez. Benim yerimi, yurdumu, telefonumu bütün Ankara bilir. Yüreği yeten karşıma çıkar. O makamlarda oturanlar CHP sayesinde makama geldiğini unutmayacak. Her seferinde bunu hatırlatmak benim görevimdir.”