Cadence Boyaları

Cadence Boyaları
20 Eylül 2019 16:23

Eskiyen yada zamanla kullanılan eşyalardan sıkılmalar olur. Günümüzde yeni eşyalar almak kişileri bir hayli zorlamaktadır. Onun için cadence boya eşyalarınızı rahatlıkla boyayıp yeni gibi gözükmesini sağlayabilirsiniz. Su bazlı boyalar her zemine rahatlıkla uygulanır. Ahşap, seramik, cam, duvar gibi yüzeylerde yüksek kapatıcılık sağlar. Site hobi malzemeleri satan bir sitedir. Aradığınız her renk boyayı bulabilirsiniz. Aynı zamanda boyaları nasıl kullanacağınıza dair site yönetimi gerekli bilgileri vermektedir. Boyama yapılan alana ekstra zımpara ve astar gerekmeden direk uygulama yapabilirsiniz. Tamamen kokusuz olan cadence boyaları birçok alanda kullanılır.

 

Nasıl Kullanılır

 

Günümüzde en kullanışlı boyalardan hybrıd multısurface boyaları her renkleri mevcuttur. Boyalar su bazlı olduğu içine herhangi bir ayrıştırıcı koyulmasına gerek yoktur. Boya yapılmak istenen yüzey öncelikle temizlenip ardından boyama işlemi yapılır. Bazı alanlarda tek kat ile kapatıcılık sağlanacağı gibi bazı alanlarda iki kat boya sürmek yeterli olur. Boyaların tam oturması için katlar arasında bir gün beklemek gerekir. Site tüm boyalar için gerekli açıklamaları yapmaktadır. Boyaya uygun fırça yada sünger kullanılır. Sizin için site tarafından her türlü boya ve hobi malzemesi çeşitleri satış hizmeti yapmaktadır. Boya ile ilgili kafanıza takılan soruları siteye yazabilirsiniz. Site müşteri hizmetleri size en kısa zaman da dönüş yapmaktadır.

 

Boya Fiyatları

 

Her rengi bulunan boyaların fiyatları da ona göre değişir. Boyaların akrilik olanı ve sade olanı vardır. Aynı zamanda boyaların üzerinde kaç gr olduğu yazmaktadır. Ona göre de fiyat farklılıkları vardır. Site toplu boya alımların da indirim yapmaktadır. Boyalarınızın yanında su bazlı vernik yada sprey vernik de alarak siparişleriniz daha uyguna getirebilirsiniz. Sitede ki boya linklerini inceleyerek sipariş oluşturabilirsiniz. Verdiğiniz siparişler üç gün içinde teslim edilmektedir.