Barok Diamond, 3. Altın ve Mücevher Fırsat Günlerinde altın fiyatlarını düşürüyor

Barok Diamond, 3. Altın ve Mücevher Fırsat Günlerinde altın fiyatlarını düşürüyor
25 Eylül 2017 13:59

Sektörün önde gelen firmalarından Barok Diamond, 1- 8Ekim 2017 tarihleri arasında3.Altın ve Mücevher Fırsat Günleri kapsamında İstanbul Kozyatağı Hilton Hotel’deyeni sezonun en trend mücevher ve pırlantalarında %70’e varan indirim uyguluyor.

 

Birlikteliklerine değer, yaşamlarına parıltılar katması için pırlantanın en parlak, en gösterişli hallini kadınlar için tasarlayan Barok Diamond, fırsat günlerine özel kampanyasıyla koleksiyonunda bulunan pırlanta ve mücevherleri ulaşılabilir fiyatlarla sunuyor. Tüm koleksiyonu etkinlik alanında %70’e varan indirimle satışa sunan Barok Diamond, kullanılmayan altın veya pırlanta mücevherleri gerçek değeri ile alıp, yenisine %40’ a varan indirim uyguluyor.

 

Tüm pırlanta alışverişlerinde özel tasarım, kokulu kolye hediye edenBarok Diamond garanti sertifikalı, modaya uygun pırlanta ve mücevherler ile saat 9.30 – 21.00 arası tüm ziyaretçilerini bekliyor. Girişlerin ücretsiz olduğu organizasyonda, 50 metrekarelik çok özel tasarımların ve yeni koleksiyonların sergilendiği VIP salon ve maksimum güvenlik anlayışının ön planda tutulduğu400 metrekarelik etkinlikalanı bulunuyor.

 

Dünyanın en büyük kuyumculuk ülkesi olmayı hedefleyen Türkiye için büyük önem taşıyanBarok Diamond 3.Altın ve Mücevher Fırsat Günleri renkli mücevherleri, pırlantaları, incileri, yakutları ve zümrütleri ile kadınların zarafetlerine şıklık katıyor.Etkinlikte, AB ve TSE standartlarına uygun olarak kalite garantisi ile satılan her bütçeye uygun on binlerce mücevher,kolay ödeme koşulları ile dikkat çekiyor.

 

Barok Diamond Mardin Midyat’ın kültüründen yoğrularak günümüze kadar süregelen yarım asırlık tecrübesiyle ürünlerini bir sanat eserine dönüştürerek kadınların beğenisine sunuyor. Özel tasarımcılarının ellerinden çıkan modaya uygun, yenilikçi ve özel tasarımlarıyla takı modasına yön veren  Barok Diamond’ın Kapalı Çarşı’da, Nişantaşı’nda, Atatürk Hava Limanı’nda, Bakırköy’de ve İspanya Mallorca’da mağazaları bulunuyor. www.barokdiamond.com