Ahlaksızlar dinsel sembollerle ahlaksızlıklarını kamufle ediyorlar

Ahlaksızlar dinsel sembollerle ahlaksızlıklarını kamufle ediyorlar
3 Ekim 2014 09:26

Devletin malını yemek ahlaksızlıktır.

 

 

İbrahim ÖZDOĞAN H&H YORUM

 

 

Milletin malını yemek ahlaksızlıktır.

 

Fakir fukaranın, garip gurebanın malını yemek vicdansızca ahlaksızlıktır.

 

Devlete ait yetkilerini kullanarak hırsızlık yapmak şerefsizce ahlaksızlıktır.

 

Devlete ait yetkilerini kullanarak rüşvet yemek namussuzca ahlaksızlıktır.

 

Devlete ait ihaleleri, yetkilerini kullanarak yüzde karşılığı istediğine peşkeş çekmek puştça ahlaksızlıktır.

 

Devlete ait yetkilerini kullanarak çoluk çocuğunu Karun gibi zengin etmek çok aşağılık bir ahlaksızlıktır.

 

Devlete ait yetkilerini kullanarak milletin malı ile kendine saray yaptırmak b.k çukuru eşdeğerindeki alçakça bir ahlaksızlıktır.

 

Devlete ait yetkilerini kullanarak hizmetinde uçaklar olmasına rağmen uçan saray değerindeki çok pahalı uçaklar almak tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemektir ki, böyle bir şerefsizliği ahlaksızlık sözcüğü bile karşılayamaz; olsa olsa buna aşağıların aşağısı yaratık, gözü doymaz necaset kişilik denir.

 

Elindeki Devlet yetkilerini değerlendirerek hortumculuk yapmak ahlaksızlıktır.

 

Demokratik haklarını kullanan yurttaşlarını öldürtmek, yaralatmak, kodeslere tıktırmak diktatörce bir ahlaksızlıktır.

 

Kendi ve yakınlarının devasa boyuttaki şerefsizce hırsızlıklarını meydana çıkaran devlet görevlilerini yurdun orasına burasına sürerek, uydurma suçlarla hapishanelere tıktırmak gaddarca aşağılık bir ahlaksızlıktır.

 

Ülkesinin yurtsever millici aydın, siyaseçi, gazeteci ve komutanlarını iftira attırıp uydurma suçlarla hapishanelere tıktırarak uzun yıllar orada zalimce yatırtmak haince bir ahlaksızlıktır.

 

Yönettiği devleti terör örgütleri yetkilileri ile bir masa etrafında buluşturup muhatap ettirmek düşmanların ve şeytanların bile aklına gelmeyeceği şerefsizce bir ahlaksızlıktır.

 

Başka ülkelerin içini karıştırmak için terör örgütlerine silah ve her çeşit yardımı örtülü ödenekten yaparak yüzbinlerce insanın ölümüne sebep olmak ultra süper katillik ahlaksızlığıdır.

 

Böyle daha çok ahlaksızlık sayılabilir.

 

Bunlardan daha ahlaksızca olanları var mıdır?

 

Elbette vardır.

 

İşte bu iğrenç ahlaksızlıklarını milletin gözünden kaçırıp kamufle etmek için ülkede dinsel sembolleri öne çıkarmak ahlaksızlıkların en şerefsizce katmerlisidir.

 

Tarih boyunca tüm münafık alçak sahtekarlar, yukarıda sıraladığım ahlaksızlıklarını örtmek için hep dini kullanmışlar ve özellikle dinsel sembolleri öne çıkarmışlardır.

 

Bu alçak sahtekar din bezirganları şunu çok iyi biliyorlar ki, görünen dinsel semboller cahil dindar halk yığınlarının gözünü boyamak için en etkili yöntem.

 

Devlet yöneten birkısım aşağılık ahlaksızlar, halk yığınları tarafından kendilerine ne kadar dindar insan dedirtmek için dinin ahlakla ilgili öğretilerini gündeme getirmeden hırsızlık, katillik, rüşvet, hortumculuk, ihale pazarlığı, despotluk, ülkenin yurtsever evlatlarını iftiralarla kodeslere tıkmak, yurttaşların özgürlüklerini yok etmek, hukukun tüm kurallarını hiçe sayarak çiğnemek, güvenlik güçlerini kullanarak demokratik eylemlerini kullanan yurttaşlarını öldürtmek, yaralamak, hapislere tıkmak, tüyü bitmemiş yetimin malı ile yeryüzü ve gökyüzü uçan sarayları edinme ahlaksızlıklarının üzerlerini örterken hep bu şekille ilgili dinsel sembolleri öne sürerek kullanırlar.

 

Yani ne yaparlar bu ahlaksızlar?

 

İbadethane yaptırarak sürekli bunu reklam ederler.

 

Dinin kıyafetle ilgili kısmını toplumun önüne sürerler hatta bunu çıkardıkları yasalarla, yönetmeliklerle topluma ve öğrencilere dayatırlar.

 

Dinsel sözel ve diğer şekli sembolleri kullanırlar.

 

Din okullarını çoğaltırlar.

 

Dini ilgilendiren her çeşit dersi genç beyinlere dayatırlar.

 

Vs.

 

Aslında bu dinsel sembollere inanmazlar ahlaksızlar.

 

Bu semboller onlar için yüksek ahlaksızlık yapma enstrümanlarıdır.

 

Amaçları ”Cambaza bak cambaza” deyip saf dindar cahil halk yığınlarını uyutup devletin, milletin malını hortumlayıp, insanları katlettirmek, başka ülkelerin insanlarını da topluca katlettirmek, devlet yöneticisi olarak siyasi istikbalini devam ettirmek içindir.

 

İşte her tür ahlaksızlığı örtmek adına dinsel şekli sembolleri cahil halk yığınlarını uyutmak için kullanmak ahlaksızlıktan da öte adinin bayağısı necaset eşdeğerindeki bir ahlaksızlıktır.

 

Okullara şekli dinsel sembolleri dayatan ahlaksız sahtekarlar neden hırsızlığın, hortumculuğun, rüşvet yemenin, ihale satmanın, yurttaşlarını öldürtmenin, teröristleri silahlandırarak yüzbinlerce insanın ölümüne sebep olmanın, yetim malı ile saraylar yaptırmanın ve villalar edinmenin dincede en büyük ahlaksızlıklar olduğunu ders olarak öğrencilere okutmazlar?

 

Bunun tek nedeni var.

 

Ülkenin, milletin malını hortumlamaya devam etmek ve hükümranlıklarını sağlamlaştırmak adına devam etmek için milleti cahil bırakmak gerekiyor da o nedenle böyle yapıyorlar.

 

 

NOT:Tüm okuyucularımın bayramlarını en içten duygularımla kutluyor, nice umut ve mutluluk dolu bayramlara kavuşmalarını temenni ediyorum.

 

 

[email protected]

 

İbrahim ÖZDOĞAN Twitter

 

 

 

 

 

 

 


Yazarın Son Yazıları:
Türk ordusunu taammüden mahvetti
Tayyip Erdoğan’a karşı tüm muhalefet partileri ortak demokratik milli mücadele başlatmalıdır
Fetö teröristlerine af isteyen ya gafil ya hain ya da kaset korkusu olan şerefsizlerdir!