Üniformasını çıkarın dağdakilere katılsın

Üniformasını çıkarın dağdakilere katılsın
10 Ekim 2012 11:02

Diyarbakır Emniyet müdürü teröristle empati kurmuş ve “teröriste ağlamayan insan değil” diye de açıklama yapmış.

Nuriye ATABEY H&H YORUM

Vah zavallı vah!

Ne kadar teröristlere acıyor onlara öykünüyorsa bir anda demek düşüncelerini artık saklayamadı. Oysa kendisini rahmetli Gaffar Okan'a öykünüyor, benzemeye çalışıyor gibi yandaş medyadan yıkama yağlama haberleri geliyordu. Gerçek ortaya çıktı, takke düştü kel göründü.

""

Bu AKP ve kadrolarına Başbakan ne yapsın? Ha bire böyle ipe sapa gelmez konuşuyorlar. Sonra Başbakan kızınca süt dökmüş kedi gibi sesleri çıkmıyor. Bunun acısını da en iyi Bülent Arınç bildiği için hemen sahip çıkmaya kalkıp 'canım öyle demek istememiştir' cinsinden laflarla olayı kapatmaya çalıştı.

""

Geçtiğimiz günlerde yine bakanlardan biri adı lazım değil “birkaç Mehmet öldü diye” türk tarihine geçen o meşhur cümleyi sarf etmedi mi? Başbakan bunlara kızıyor olmuyor, ters konuşuyor olmuyor peki ne yapması lazım? Gerçekten Başbakana rağmen mi böyle düşünülüyor ve konuşuluyor yoksa  kapalı kapılar ardında başka konuşuluyor da bu milletten saklıyor musunuz? Mesela kapalı kapılar ardında Kürdistanı biz kuracağız Cenab-ı Hak bize kısmet etti türünden ezberler mi yapıyorsunuz? Delikanlı olanlar bunu açıklar.

Öyle milletten yanaymış gibi gözüküp bu devletin parasını mevkii ve makamını kullanarak böyle açıklama yapamazsınız. Uğruna binlerin, milyonlarcasının şehit düştüğü bu topraklara sizi kurban ederiz. O yüzden  hakkını verip delikanlıca evet ben türk milletinden ya da değil PKK dan yanayım deyin. Öyle evirmeye çevirmeye gerek yok. Bu arada o zavallı müdürünüze de söyleyin o üniformayı daha fazla kirletmeden çıkarsın ve dağa çıksın.


Yazarın Son Yazıları:
Gezi Parkı darbesini kim planladı?
Yürüyelim arkadaşlar….
Ortada başkanlık yok, başkan yok ama 'Başkan Baba' var!